Şenol Güneş beIN Sports’u uyardı! Maç sonu açıklaması ortalığı kızıştırdı

Dün akşam ekrana gelen Beşiktaş-Pendikspor karşılaşması spor gündemine oturdu. İki takımın mücadelesi 1-1’lik beraberlikle sona erdi. Maç sonrası açıklamaları ise gerginlik yarattı. Beşiktaş Teknik Direötmrü Güneş’ten de açıklama geldi.

Şenol Güneş beIN Sports’u uyardı! Maç sonu açıklaması ortalığı kızıştırdı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Pendikspor’la oynadıkları maçın ardından yaptığı açıklamada yayıncı kuruluşu hedef aldı ve sert uyarılarda bulundu. Yayıncı kuruluş beIN Sports’a çok kızan ve sert açıklamalarda bulunan deneyimli teknik adam, kendisinin söylemediği bir şeyin yayına söylemiş gibi verildiğini belirtti ve bu duruma karşı tepkisini koydu.

BEŞİKTAŞ-PENDİKSPOR MAÇI TARTIŞMA YARATTI

Spor Toto Süper Lig’in ikinci haftasında Beşiktaş-Pendikspor karşılaşması ekrana geldi. Dün oynanan maçta kazanan çıkmadı. İki takımın 1-1 berabere kaldığı maç sonrasında açıklamalar da peş peşe geldi. Siyah beyazlı ekibin hakem yönetimine tepki gösterdiği maçın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’ten de yayıncı kuruluş beIN Sports’a bir tepki vardı. Söylemediği bir şey hakkında kamuoyuna söylemiş gibi yansıtıldığını belirten Güneş, ‘Bu şekilde yaparak futbolu siz karalıyorsunuz.’ dedi.

ŞENOL GÜNEŞ: HADLERİNİ BİLSİNLER

Kendisinin söylemediği bir ifadenin yayında söylemiş gibi aktarılmasına çok sinirlenen deneyimli teknik adam Şenol Güneş, yayıncı kuruluşu uyardı ve ‘Güntekin Onay açtı konuyu. İkinci hafta hakemler başladı dedi. Sanki ben hakemi suçlamışım gibi ifade kullandı. Hadlerini bilsinler. Terbiyesizlik yapıyorlar. Ben öyle bir şey söylemedim. Ben tam tersine geçiştirdim. Hakem konusu yok dedim. Oyunla ilgili konuşma yaptım.' dedi.

senol-gunes-bein-sports-u-uyardi-mac-sonu-aciklamasi-ortaligi-kizistirdi.jpg

‘FUTBOLU SİZ KARALIYORSUNUZ’

Kendisinin söylemediği bir şey üzerinden konuşulduğunu belirten ve bu duruma tepki gösteren Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, ‘Yayıncı kuruluşu uyarıyorum. Bu şekilde yaparak futbolu siz karalıyorsunuz. Sizin marka değeriniz yok. Saygınız da yok. Bu saygısızlığı kabul edemem. Söylemediğim şey hakkında söylemişim gibi kamuoyunda algı yapılmasını doğru bulmam. Daha da ileri gitmek istemiyorum. Kendi muhabirleri bana soruyor demek ki rahatsız oldu. Maç içinde hiçbir şey yapmadım. Maç bitti yine bir şey demedim. Bunu yorumlayan adamla ben daha ne konuşayım? Bu kuruma ben daha ne diyeyim? Bu çok terbiyesizce bir ifadeydi.’ ifadelerini kullandı.