Sergen Yalçın Belarus görüntülerine fena patladı! Açtı ağzını yumdu gözünü

Belarus’taki görüntüleriyle gündeme gelen Sergen Yalçın, hakkında çıkan haberlere ateş püskürdü. Bir gece kulübünde çekilen görüntüleri ile ilgili çıkan haberler sonrasında sessizliğini bozan Yalçın, açtı ağzını yumdu gözünü.

Sergen Yalçın Belarus görüntülerine fena patladı! Açtı ağzını yumdu gözünü

Eski futbolcu Sergen Yalçın, kariyerine teknik direktör olarak devam ediyor. Kariyeri kaar özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen deneyimli teknik adam son olarak Belarus’ta çekilen görüntüleriyle gündeme geldi. Belarus’taki bir gece kulübünde çekilen görüntüleriyle gündem olan Sergen Yalçın, konu hakkında sessizliğini bozdu. Kendisi hakkında çıkan haberlere ateş püsküren ünlü isim, kendisinin bir özel hayatı olduğunu söyleyerek isyan etti.

BELARUS’TAKİ GÖRÜNTÜLERLE GÜNDEME GELDİ

Eski futbolcu Sergen Yalçın, Belarus’taki bir gece kulübünde çekilen görüntülerle gündem oldu. Görüntüleri sosyal medyada hızla yayılan ve gündem olan deneyimli teknik adam, kendisiyle ilgili çıkan haberler ve yapılan yorumlara sessiz kalamadı. Çıkan haberlere isyan eden Yalçın, ‘Gece kulübüne gitmek yüz kızartıcı bir suç mu?’ diyerek tepkisini dile getirdi.

sergen-yalcin-belarus-goruntulerine-fena-patladi-acti-agzini-yumdu-gozunu.jpg

‘ÖZEL HAYATIM VAR’

Sosyal medyadaki Belarus’ta bir gece kulübünde çekilen videoda kadraja yansıyan başarılı teknik adam Sergen Yalçın, bu görüntülerin ardından hakkında çıkan haberler ve görüntülerin gündem olmasına isyan etti. Konuyla ilgili L.Ü.E TV’ye açıklamalarda bulunan Yalçın, kendisinin bir özel hayatı olduğunu söyledi ve ‘Gece kulübüne gitmek yüz kızartıcı bir suç mu? Görüntülerim çıkmış gece kulübünde. Ya kardeşim ne var bunda? Ben evli değilim bekarım. Tek başıma yaşıyorum. Özel hayatım var.’ ifadelerine yer verdi.

sergen-yalcin-belarus-goruntulerine-fena-patladi-acti-agzini-yumdu-gozunu-001.jpg

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİNE SİTEM DOLU SÖZLER

Bu konuyla ilgili açıklamasını yapan Sergen Yalçın, şampiyonluk yaşadığı eski takımı Beşiktaş’la ilgili de konuştu. Beşiktaş yönetimine sitem eden Yalçın, ‘Şampiyon olmuş bir teknik adamı 40-45 gün bekletmemen lazımdı. Hele ki benim gibi bir adamı. Ertesi gün imzalaman lazımdı. Benim teknik direktörlük hedefim Milli Takım. Milli Takımı çok bekledik çünkü bize çok uygundu. Ancak oradan herhangi bir teklif gelmedi bize.’ dedi.