Sofyan Amrabat Galatasaray transferi son durum! Abisi beklenen haberi verdi

Trendyol Süper Lig’de hızlı bir başlangıç ile takımlar iddialı bir şekilde yoluna devam ediyor. Takımların her birinin şampiyonluk iddiaları ve istekleri yeni sezonun başından itibaren sahaya yansırken bir yandan da transfer gündemi devam ediyor.

Sofyan Amrabat Galatasaray transferi son durum! Abisi beklenen haberi verdi

Bu yıl yine yaptığı transferlerle spor manşetlerinde geniş bir yer bulan Galatasaray’da sürprizler peş peşe yaşanıyor. Transfer çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılılar, yine taraftarı coşturacak bir ismi radarına aldı. Galatasaray’ın gündeminde Sofyan Amrabat var. Yıldız oyuncunun transferindeki son durum ve tüm gelişmeler yakından takip edilirken futbolcunun daha önce Galatasaray forması giyen abisi Nordin Amrabat’tan da bu konuyla ilgili heyecanlandıran bir açıklama geldi. Galatasaray taraftarının gözü ve kulağı bu transfer gündemine çevrildi.

GALATASARAY’DA SICAK GELİŞMELER

Geçtiğimiz sezon Süper Lig şampiyonu olan Galatasaray, yeni sezona da oldukça iddialı ve güzel başladı. Süper Lig ile birlikte UEFA Şampiyonlar Ligi’nde de mücadele eden sarı kırmızılılar, ülkemizi başarılı bir şekilde temsil ederek galibiyet sevinçleri yaşatıyor. Bir yandan da transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Galatasaray’da önemli gelişmeler yaşanıyor. Hem Süper Lig’de hem de ülkemizi temsil ettiği Şampiyonlar Ligi’nde iddialı bir yol yürüyen Galatasaray, kadro güçlendirmesi için de stoper ve orta saha takviyesi için kolları sıvadı. Transferde bir kez daha gaza basan Aslan, Ramos’u ve Verratti’yi gündemine aldı. Galatasaray’ın radarına aldığı bir diğer yıldız futbolcu da Sofyan Amrabat oldu.

sofyan-amrabat-galatasaray-transferi-son-durum-abisi-beklenen-haberi-verdi.jpg

SOFYAN AMRABAT GALATASARAY’IN RADARINDA

Serie A ekibi Fiorentina’da forma giyen yıldız futbolcu Sofyan Amrabat, Galatasaray’ın radarına girdi. Transferdeki başarısı ile adından sıkça bahsettiren Galatasaray’ın AMrabat’ı kadrosuna katmak istediği iddia ediliyor. Spor manşetlerinde geniş yer bulan bu konuyla ilgili Sofyan Amrabat’ın daha önce Galatasaray’da forma giyen abisi Nordin Amrabat’tan önemli açıklamalar geldi. Kardeşinin kariyeri ve geleceği ile ilgili konuşan Nordin Amrabat, ‘Galatasaray ile temaslar oldu. Umarın o formayı giyebilir.’ ifadelerini kullandı. Faslı futbolcu ile Galatasaray haricinde Juventus, Barcelona ve Liverpool’un da ilgilendiği belirtiliyor.