SON DAKİKA transfer haberi: Galatasaray istedi Beşiktaş aldı! Yıldız futbolcu imza için İstanbul'a geldi

Son dakika Beşiktaş transfer haberi… Beşiktaş ezeli rakibi Galatasaray'a transferde büyük çalım attı. Yıldız futbolcu bugün Beşiktaş'a imza atmak için İstanbul'a geldi.

SON DAKİKA transfer haberi: Galatasaray istedi Beşiktaş aldı! Yıldız futbolcu imza için İstanbul'a geldi

Beşiktaş transfer haberi son dakika gelişmesi… Süper Lig'de yeni sezon başlarken Beşiktaş'tan Bir transfer atağı daha geldi. Geçtiğimiz yıl Galatasaray'da kiralık olarak oynayan Kosovalı yıldız futbolcu Milot Rashica Beşiktaş ile anlaşma sağladı. Yıldız futbolcunun İngiltere'den uçakla Atatürk Havalimanı'na geldiği öğrenildi. Genç futbolcu havaalanında Beşiktaş as başkanı Emre Kocadağ ve kulüp yetkilileri karşıladı.

Beşiktaş, Süper Ligi'nin başlamasının ardından da transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Siyah beyazlı ekip Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen 27 yaşındaki Kosovalı futbolcu Milot Rashica ile anlaştı. Genç futbolcu Bugün sabah saatlerinde İngiltere'den kalkan uçakla İstanbul'a geldi. Beşiktaş'a transfer olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen futbolcu çok da heyecanlı olduğunu dile getirdi.

4 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANACAK

Beşiktaş son dakika transfer haberinin detayları da ortaya çıktı. Siyah beyazlı takımın Rashica ile 4 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Kosovalı futbolcunun takımına ise 5 milyon euro bonservis bedeli ödenecek.

Futbolcunun bugün sağlık kontrollerinden geçmesi beklenirken hemen ardından da imza töreninin yapılacağı öğrenildi. Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Rashica, 30 maça çıkmış ve 6 gol atmıştı.

BEŞİKTAŞ YENİ TRANSFERİNİ KAPA BİLDİRDİ

Diğer yandan Beşiktaş yeni transferini kapa bildirdi. Kamuoyu aydınlatma platformuna yapılan açıklamada "Profesyonel futbolcu Milot Rashica'nın transferi konusunda, futbolcu ve kulübü Norwich City ile görüşmelere başlanmıştır" denildi.