Sosyal medya yayıncısı Yaren Çakar Okan Buruk'un oğluna hakaret etti! Galatasaray taraftarı çıldırdı

Sosyal medyada yayın yapan Yaren Çakar isimli kullanıcı Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'un oğlu Ali Yiğit Buruk'a hakarette bulununca Galatasaray taraftarı çıldırdı.

Sosyal medya yayıncısı Yaren Çakar Okan Buruk'un oğluna hakaret etti! Galatasaray taraftarı çıldırdı

Sosyal medya yayıncısı Yaren Çakar, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'un oğlu Ali Yiğit Buruk hakkında canlı yayında çok çirkin ifadelerde bulundu. Ali Yiğit Buruk'a yapılan hakaretleri duyan Galatasaray taraftarı resmen çılgına döndü. Olay kısa süre içinde Twitter üzerinde de viral hale geldi. Sarı kırmızı o taraftarlar resmen sosyal medya yayıncısı Yaren Çakar’a öfke kustu.

GALATASARAY TARAFTARI ÇILGINA DÖNDÜ

Galatasaray taraftarının tepkileri çığ gibi büyüyünce sosyal medya yayıncısı Çakar, söz konusu sözlerinin kabul edilemez olduğunu belirterek özür diledi. Ancak bu özürde Galatasaray taraftarını sakinleştirmeye Yeterli olmadı. Taraftarlar, sosyal medya yayıncısı Yaren Çakır'ın sponsorlarına da tepki verirken yayıncıya verdikleri desteği bir an önce geri çekmelerini istedi.

yaren-cakar-2.jpg

SOSYAL MEDYA HESAPLARINI KAPATTI

Sosyal medyada büyük tepki çeken Yaren Çakar, daha fazla tepkilere dayanamayarak sosyal medya hesaplarını kapattı. Galatasaray taraftarının hakarete bu denli tepki göstermesi sosyal medyada da büyük takdir topladı.