Stefan Kuntz için istifa çağrıları çığ gibi büyüdü! TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’den açıklama var

Dün akşam oynanan Türkiye-Ermenistan karşılaşmasında skorun beraberlikle sonuçlanması sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Eskişehir’de oynanan karşılaşma 1-1 berabere bitti. Bu sonuç sosyal medyada büyük tepki aldı.

Stefan Kuntz için istifa çağrıları çığ gibi büyüdü! TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’den açıklama var

EURO 2024 Elemelerinde rakibi Ermenistan’la karşılaşan Türkiye, dün akşam Eskişehir’de oynanan maçta 1-1 beraberlik elde etti. Genç yıldız Bertuğ’dan gelen golle beraberliği yakalayan Milli Takımımızdan ilerleye dakikalarda gol sesi çıkmadı ve karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. Maçın ardından sosyal medya ayağa kalkarken A Mili Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz’a tepki yağdı. Sosyal medyada Kuntz’a istifa çağrıları kısa sürede çığ gibi büyüdü. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’den maç sonrası önemli açıklamalar geldi. Büyükekşi, Kuntz’a yönelik istifa çağrıları ile ilgili de konuştu.

STEFAN KUNTZ’A BÜYÜK TEPKİ

A Milli Futbol Takımımızın EURO 2024 Elemlerinde Eskişehir’de Ermenistan ile oynadığı karşılaşma 1-1’lik beraberlikle sonuçlandı. Bu sonucun ardından A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz’a tepkiler çığ gibi büyüdü. Sosyal medyadan yükselen tepkilerle beraber Kuntz’a istifa çağrıları yapılmaya başlandı. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’den maçla ilgili değerlendirmeler gelirken Kuntz’a yönelik istifa çağrıları ile ilgili de açıklama geldi.

stefan-kuntz-icin-istifa-cagrilari-cig-gibi-buyudu-tff-baskani-mehmet-buyukeksi-den-aciklama-var.jpg

BÜYÜKEKŞİ: HALKIMIZDAN ÖZÜR DİLİYORUZ

1-1’lik skorla tamamlanan Türkiye-Ermenistan mücadelesini değerlendiren Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, takımın çok sayıda pozisyondan yararlanamadığını söyledi ve şu ifadelere yer verdi:
‘Çok daha sevinçli ve Avrupa Şampiyonası’nı garanti eder şekilde buradan ayrılmadık. Birçok pozisyondan yararlanamadık. En azından berabere bitti çok şükür. 10 puanla liderliğimiz devam ediyor. Ama buradan böyle bir sonuçla ayrılmamamız gerekiyordu. Halkımızdan özür diliyoruz.’

stefan-kuntz-icin-istifa-cagrilari-cig-gibi-buyudu-tff-baskani-mehmet-buyukeksi-den-aciklama-var-001.jpg

KUNTZ’A YÖNELİK İSİTİFA ÇAĞRILARI İLE İLGİLİ

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz’a yönelik tepkiler ve istifa çağrıları ile ilgili de konuşan Büyükekşi, Kuntz’ın istifa edip etmeyeceği ile ilgili kendisine yöneltilen soruya ise şu yanıtı verdi:
‘Bugün için konu Stefan Kuntz değil. Kaybettiysek beraber kaybettik. Takımımızda çok güzel bir arkadaşlık var. İnşallah daha iyi ve güzel günler göreceğiz.’