Stefan Kuntz Melissa Vargas’a övgüler yağdırdı! Bir de sorusu var

A Milli Kadın Voleybol Takımımızın dün akşam Sırbistan karşısında aldığı galibiyetle gelen Avrupa Şampiyonluğu ülkemize büyük bir gurur yaşattı. Maçın yıldız ismi Melissa Vargas ise gönüllerde taht kurdu.

Stefan Kuntz Melissa Vargas’a övgüler yağdırdı! Bir de sorusu var

A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Melissa Vargas, dün akşam oynanan final maçındaki şahane performansıyla alkış aldı. Herkesin hayranlıkla izlediği yetenekli oyuncuya bir övgü de A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz’dan geldi. Kuntz, övgüler yağdırdığı Melissa Vargas’ın bir erkek kardeşi olup olmadığını merak etti. Stefan Kuntz’dan gelen açıklamalar kısa sürede spor manşetlerinde yerini aldı.

MELİSSA VARGAS FIRTINASI

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, dün akşam rakibi Sırbistan ile Avrupa Şampiyonası final maçında karşılaştı. Tüm Türkiye’nin kilitlendiği final maçı nefes kesti. Maçın yıldız ismi Melissa Vargas olurken Millilerimiz, muhteşem bir performansla kazandıkları maçla Avrupa Şampiyonu oldu. Kupayı alan Filenin Sultanları, ülkemize büyük bir gurur yaşattı. Kupanın gelmesiyle birlikte ülkemizde de kutlamalar başladı. Vatandaşlar şampiyonluk coşkusuyla birlikte sokaklara dökülerek bu gururu kutladı.

stefan-kuntz-melissa-vargas-a-ovguler-yagdirdi-bir-de-sorusu-var.jpeg

A MİLLİ FUTBOL TAKIMI TEKNİK DİREKTÖRÜ KUNTZ’DAN VARGAS’A ÖVGÜ

Filenin Sultanları’nın bu başarısı ülkemize büyük bir gurur yaşatırken takımın yıldız oyuncusu ve dün akşamki final maçının yıldızı Melissa Vargas’a ayrı bir parantez açıldı. A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz’da Melissa Vargas’a övgüler yağdırdı. A Milli Voleybol Takımı’nı şampiyonluktan dolayı tebrik eden Kuntz, Vargas’ın muhteşem performansına da değindi.

stefan-kuntz-melissa-vargas-a-ovguler-yagdirdi-bir-de-sorusu-var-001.jpeg

‘ACABA ERKEK KARDEŞİ VAR MI?’

A Milli Futbol Takımı, Cuma günü Ermenistan ile çıkacağı maça hazırlanıyor. Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, maç öncesinde verdiği röportajda dün akşam Avrupa Şampiyonu olan Filenin Sultanlarını tebrik etti ve yıldız oyuncu Melissa Vargas’a ayrı bir parantez açtı. Vargas’a övgüler yağdıran Kuntz, bir de merak ettiği bir soruyla esprili bir yorum dile getirdi. Kuntz, ‘Melissa Vargas’a sormak lazım acaba erkek kardeşi var mı?’ diyerek bu yorumuyla takımında onun gibi bir yeteneğin olmasını temenni ettiğini anlatmaya çalıştı.