Süper Lig erteleme maçlarının hakemleri açıklandı! Ertelenen maçların tarihleri

Trendyol Süper Lig’de erteleme maçları bu hafta oynanacak. Lig’in 3. Haftasında Avrupa maçları dolayısıyla ertelenen maçların tarihleri geçtiğimiz haftalarda belli olmuştu. TFF, erteleme maçlarının oynanacağı tarihleri açıklamıştı.

Süper Lig erteleme maçlarının hakemleri açıklandı! Ertelenen maçların tarihleri

Trendyol Süper Lig’de erteleme maçları için heyecan dorukta. Ertelenen maçlar bu hafta oynanacak. Maçların yeni tarihleri belli olmuş ve gözler hakemlere çevrilmişti. Erteleme maçlarının hakemleri de merak ediliyordu. Futbolseverlerin merak ettiği soru yanıt buldu. Erteleme maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. Peki, Süper Lig erteleme maçları ne zaman oynanacak? Süper Lig erteleme maçları ne zaman? Fenerbahçe-Başakşehir maçı ne zaman? İstanbulspor-Galatasaray maçı ne zaman? Adana Demirspor-Beşiktaş maçı hangi tarihte, ne zaman oynanacak? İşte merak edilen tüm detaylar…

ERTELENEN MAÇLARIN TARİHLERİ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Avrupa maçları dolayısıyla ertelenen 3. Hafta maçlarının yeni tarihlerini açıklamıştı. Trendyol Süper Lig’in 3. Haftasında ertelenen maçların yeni tarihleri şöyle:

- 26 Eylül 2023 Salı: İstanbulspor-Galatasaray

- 27 Eylül 2023 Çarşamba: Adana Demirspor-Beşiktaş

- 28 Eylül 2023 Perşembe: Fenerbahçe-Başakşehir

super-lig-erteleme-maclarinin-hakemleri-aciklandi-ertelenen-maclarin-tarihleri.jpg

ERTELEME MAÇLARININ HAKEMLERİ AÇIKLANDI

Futbolseverlerin merak ettiği bir diğer konu ise erteleme maçlarını yönetecek hakemlerin isimleri oldu. Bu hafta oynanacak olan erteleme maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. Erteleme müsabakalarını yönetecek hakemler Dijital Atama Yöntemi ile belirlendi. Merkez Hakem Kurulu (MHK), ertelenen maçları yönetecek hakemlerin isimlerini açıkladı. MHK’dan yapılan açıklamaya göre ertelenen maçlarda düdük çalacak hakemlerin isimleri şöyle:

- İstanbulspor-Galatasaray: Hakem Abdulkadir Bitigen

- Adana Demirspor-Beşiktaş: Hakem Ümit Öztürk

- Fenerbahçe-Başakşehir: Hakem Zorbay Küçük