Süper Lig şampiyonluk oranları geldi! Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor güncel şampiyonluk oranları

Futbolseverlerin heyecanla takip edeceği Spor Toto Süper Lig’de yeni sezon başladı. Yeni sezonun ikinci haftası geride kalırken takımların güncel şampiyonluk oranları da geldi. Heyecanlı bir sezon daha başlarken şampiyonluk oranları da merak konusu.

Süper Lig şampiyonluk oranları geldi! Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor güncel şampiyonluk oranları

Spor Toto Süper Lig’de 2. hafta sona erdi. Heyecanlı başlayan ligin yeni sezonunun güncel şampiyonluk oranları da yakından takip ediliyor. İkinci haftanın sonunda Süper Lig şampiyonluk oranları güncellendi. Güncel oranlarla birlikte gözler Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor’un oranlarına çevrildi. Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Galatasaray’ın oranı 2,65’ten 2,60’a çekildi. İşte Süper Lig güncel şampiyonluk oranları…

SÜPER LİG’DE 2. HAFTA TAMAMLANDI

Süper Lig’de yeni sezon heyecanı başladı. Lig’de yeni sezon start verirken ikinci hafta da tamamlandı. Hızlı başlayan ve heyecanlı devam eden lig maçları futbolseverler tarafından büyük bir merakla takip ediliyor. Destekledikleri takımların karşılaşmalarını yakından takip eden futbolseverler güncel şampiyonluk oranlarını da inceliyor. Spor Toto Süper Lig’in 2. haftası Galatasaray ve Fenerbahçe’nin galibiyetiyle tamamlandı. Beşiktaş ise Pendikspor’la çıktığı karşılaşmada berabere kaldı ve 1 puan alabildi. Güncellenen şampiyonluk oranlarında Galatasaray’ın şampiyonluğun en güçlü favorisi olduğu görülürken hemen akabinde onu Fenerbahçe’nin izlediği görüldü.

GALATASARAY’IN ŞAMPİYONLUK ORANI 2,60’A ÇEKİLDİ

Geçtiğimiz sezon Süper Lig şampiyonu olan Galatasaray, yeni sezona da oldukça iddialı başladı. Lig’in 2. haftasında Trabzonspor’u mağlup eden ve 3 puanı hanesine yazdıran sarı kırmızılı ekibin şampiyonluk oranı 2,65’ten 2,60’a çekildi. Aslan, şampiyonluğun en güçlü favorisi olarak gösterildi. İkinci haftada deplasmanda Samsunspor’u mağlup ederek 3 puanı alan Fenerbahçe’nin şampiyonluk oranı ise 2,80’den 2,70’e çekildi. Sarı lacivertli ekip, Galatasaray’dan sonra şampiyonluğun en güçlü favorisi olarak gösterildi. Güncellenen şampiyonluk oranlarında Galatasaray ve Fenerbahçe’nin peş peşe oranlarla büyük bir çekişme yaşadığı kaydedildi.

super-lig-sampiyonluk-oranlari-geldi-galatasaray-fenerbahce-besiktas-trabzonspor-guncel-sampiyonluk-oranlari.jpg

BEŞİKTAŞ VE TRABZONSPOR’UN GÜNCEL ŞAMPİYONLUK ORANLARI

Süper Lig devleri Beşiktaş ve Trabzonspor’un şampiyonluk oranları da güncellendi. Lig’in ikinci haftasında sahasında rakibi Pendikspor’la berabere kalan Beşiktaş’ın daha önce 3,25 olan şampiyonluk oranı 3,50’ye yükseltildi. Deplasmanda Galatasaray’a mağlup olan ve puan kaybeden Trabzonspor’un oranı ise 12,00’den 15,00’e yükseldi.