Türkiye-Japonya hazırlık maçı kadrosu! Türkiye-Japonya ilk 11’ler

A Milli Futbol Takımımız, bugün saat 15.30’da Japonya ile hazırlık maçı oynayacak. Türkiye ile Japonya 21 yıl sonra yeşil sahada karşı karşıya geliyor. Takımların kadroları merak edilirken karşılaşma için de heyecan dorukta.

Türkiye-Japonya hazırlık maçı kadrosu! Türkiye-Japonya ilk 11’ler

Stefan Kuntz yönetimindeki A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçı kapsamında Japonya ile mücadele edecek. Bugün saat 15.30’da oynanacak maç için geri sayım başladı. Maçın başlamasına dakikalar kalırken takımların ilk 11’leri açıklandı. 21 yıl sonra yeşil sahada karşı karşıya gelecek olan iki ekibin maç kadrosu açıklandı. Peki, Türkiye-Japonya maç kadrosu nasıl? Türkiye ilk 11’de kimler var? Japonya ilk 11’ler nasıl? İşte Türkiye-Japonya ilk 11’leri ve müsabaka ile ilgili tüm merak edilenler…

TÜRKİYE İLK 11’LER

- Uğurcan

- Onur

- Çağlar

- Ozan

- Mert Müldür

- Salih Özcan

- Orkun

- Salih Uçan

- İrfan Can Kahveci

- Yusuf Sarı

- Bertuğ

turkiye-japonya-hazirlik-maci-kadrosu-turkiye-japonya-ilk-11-ler.jpg

JAPONYA İLK 11’LER

- Osako

- Sugawara

- Itakura

- Tomiyasu

- H. Ito

- Morita

- Endo

- J. Ito

- Kamada

- Mitoma

- Ueda

21 YIL SONRA YENİDEN RAKİPLER

Türkiye ile Japonya, hazırlık maçı kapsamında Belçika’da karşılaşacak. A Milli Takımımız, 21 yıl sonra yeniden Japonya ile yeşil sahada karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşma ile Türkiye ve Japonya üçüncü kez rakip olacak. Takımlar arasındaki son mücadele 2022 Dünya Kupası’nda oynanmıştı. Türkiye, 18 Haziran 2022 tarihinde oynanan son 16 turu mücadelesini 1-0’lık skorla kazanmış ve Dünya Kupası’nda adını çeyrek finale yazdırmıştı.