Türkiye-Japonya hazırlık maçında skor 4-2! Milli Takım’dan tatsız prova

Türkiye-Japonya karşılaşması bugün saat 15.30’da başladı. Hazırlık maçı kapsamında oynanan karşılaşmada Millilerimiz tatsız bir skorla sahadan ayrıldı. Karşılaşmanın sonucu futbolseverler tarafından araştırılıyor.

Türkiye-Japonya hazırlık maçında skor 4-2! Milli Takım’dan tatsız prova

Hazırlık maçı kapsamında Japonya ile karşılaşan A Milli Futbol Takımımız, sahadan hiç istenmeyen bir skorla ayrıldı. Belçika’nın Genk şehrinde oynanan maçın skoru merakla araştırılırken bu skor sonrasında futbolseverler sosyal medyadan tepkilerini dile getirmeye başlandı. A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz’a ve Milli formayı giyen futbolcuların sahadaki performansına tepki yağdı. İşte Türkiye-Japonya hazırlık maçının skoru ve tüm detaylar…

HAZIRLIK MAÇINDA İSTENMEYEN SKOR

EURO 2024 Elemeleri D Grubu’nda mücadele eden A Milli Futbol Takımımız, haftayı bay geçti ve bu hafta hazırlık maçında Japonya ile karşı karşıya geldi. Belçika’nın Genk şehrinde oynanan karşılaşma saat 15.302da başladı. Maçta Hollanda Futbol Federasyonu’ndan Allard Lindhout düdük çaldı. Yarımcı hakemler ise Rens Bluemink ile Roy de Nas oldu. Millilerimizden hazırlık maçında hiç istenmeyen bir skor geldi.

JAPONYA MÜCADELEYİ 4-2 KAZANDI

Bugün oynanan hazırlık maçında Japonya ile karşılaşan Milli Takım’ın aldığı sonuç sosyal medyada futbolseverleri ayağa kaldırdı. Belçika’da oynanan mücadelede skor 4-2 Japonya’nın galibiyeti ile sona erdi. Maçta toplam 6 gol geldi. Maçın ilk yarısında rakip Japonya karşısında 3-0 geriye düşen Mili Takım, ilerleyen dakikalarda 2 gol kaydetti ancak bu skora bir katkı sağlamadı ve ‘Bizim Çocuklar’ sahadan 4-2 mağlup ayrıldı.

turkiye-japonya-hazirlik-macinda-skor-4-2-milli-takim-dan-tatsiz-prova.jpg

STEFAN KUNTZ’A TEPKİ YAĞDI

Geçtiğimiz günlerde Ermenistan’la oynanan karşılaşmada gelen beraberlik ile eleştirilerin odağına yerleşen Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Japonya ile oynanan hazırlık maçındaki skorlun ardından yeniden tepki gördü. Futbolseverler, sosyal medyada yaptıkları yorumlarla hem Kuntz’a hem de Milli Takım oyuncularına tepki gösteriyor.