Türkiye Letonya maçı Konya’ya alındı! Türkiye Letonya maçı tarihi

A Milli Futbol Takımımızın Letonya ile oynayacağı maçın stadyumu değişti. 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu’nda mücadele eden Millilerimiz, Letonya ile karşılaşacak. Heyecanla beklenen müsabakanın oynanacağı stat değişti.

Türkiye Letonya maçı Konya’ya alındı! Türkiye Letonya maçı tarihi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Türkiye-Letonya maçının stadyumunun değiştiğini açıkladı. Daha önce Adana’da oynanması planlanan karşılaşma Konya’ya alındı. Türkiye-Letonya maçı Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’na taşındı. Peki, Türkiye-Letonya maçı ne zaman oynanacak? Türkiye-Letonya maçı hangi gün, saat kaçta? Türkiye-Letonya maçı nerede, hangi statta? İşte tüm merak edilenler…

MAÇIN OYNANACAĞI STAT DEĞİŞTİ

2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu’nda mücadele eden A Milli Futbol Takımımızın Letonya ile oynayacağı maçta önemli bir değişikliğe gidildi. Türkiye-Letonya maçının stadyumu değişti. Daha önce Adana’da oynanması planlanan karşılaşma Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’na alındı.

turkiye-letonya-maci-konyaya-alindi-turkiye-letonya-maci-tarihi.jpg

MAÇ KONYA’DA OYNANACAK

EURO 2024 Elemeleri kapsamında rakipleriyle mücadele eden A Milli Futbol Takımımız, Letonya’yı ağırlamaya hazırlanıyor. Türkiye ile Letonya arasında oynanacak maç Adana’dan Konya’ya alındı. Karşılaşma Konya’da oynanacak.

TÜRKİYE-LETONYA MAÇ BİLET SATIŞLARININ BAŞLAYACAĞI TARİH AÇIKLANDI

Türkiye-Letonya karşılaşması heyecanla beklenirken maçın biletlerinin ne zaman satışa çıkacağı da merak konusu oldu. 15 Ekim 2023 tarihinde oynanacak olan karşılaşmanın öncelikli bilet satışları Milli Takım Taraftarlar Kulübü Kırmızı Üyeleri için 9 Ekim 2023 tarihinde başlayacak. Genel bilet satışları ise 10 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

turkiye-letonya-maci-konyaya-alindi-turkiye-letonya-maci-tarihi-001.jpg

TFF’DEN AÇIKLAMA GELDİ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Türkiye-Letonya maçı ile ilgili yaşanan değişiklik hakkında bilgi verdi. TFF’den yapılan açıklama şu şekilde:
‘A Milli Takımımızın 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu’nda 15 Ekim 2023 Pazar günü Letonya ile karşılaşacağı maç Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’na alınmıştır. Saat 21.45’te başlayacak maçın öncelikli bilet satışları Milli Takım Taraftarlar Kulübü Kırmızı Üyeleri için 9 Ekim 2023 Pazartesi günü başlayacaktır. Bir gün sürecek öncelikli bilet satışlarından sadece son 1 yıl içerisinde Milli Takım Taraftarlar Kulübü Kırmızı Üyesi olmuş kişiler yararlanabilecektir. Letonya maçının genel bilet satışları ise 10 Ekim Salı günü başlayacaktır.’