Verratti Galatasaray’a geliyor iddialarına ilk ağızdan yanıt! Okan Buruk açıklama yaptı

Süper Lig ve Avrupa mücadeleleri devam ederken Şampiyonlar Ligi’nde başarılı bir şekilde ilerleyen Galatarasay’da transfer çalışmaları da devam ediyor. Bu yıl yine transferde peş peşe sürprizler yapan sarı kırmızılı ekibin gündeminde Verratti var.

Verratti Galatasaray’a geliyor iddialarına ilk ağızdan yanıt! Okan Buruk açıklama yaptı

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde play-off turuna yükselen ve bu turda rakibi Molde ile oynadığı maçı kazanan temsilcimiz Galatasaray, Avrupa’da başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor. Geçtiğimiz sezonun Süper Lig şampiyonu Aslan, yeni sezonda ligde yine oldukça iddialı. Sezon başında yine çok konuşulan transferler yapan sarı kırmızılı ekibin Marco Verratti’yi renkerine bağlamak istediği konuşuluyor. Galatasaray’da gündemde olan Verratti tansferi takımın hocası Okan Buruk’a soruldu. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Verratti ile ilgili soruya yanıt verdi.

MOLDE MAÇINDAN SONRA AÇIKLAMA YAPTI

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda rakibi Molde’yi 3-2 mağlup eden Galatasaray, Avrupa’da başarılı adımlarla ilerliyor. Molde maçının ardından açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Verratti transferi ile ilgili de kendisine yöneltilen soruya yanıt verdi. PSG’den Marco Verratti’yi renklerine bağlamak istemesi ve transfer aşaması ile ilgili soru yöneltilen Buruk, bu soruya İtalyanca cevap verdi ve ‘O harika bir oyuncu ama bizim için zor’ dedi.

verratti-galatasaray-a-geliyor-iddialarina-ilk-agizdan-yanit-okan-buruk-aciklama-yapti.jpg

‘TRANSFERİN SON GÜNLERİNE KADAR BEKLEYECEĞİZ’

Molde maçının ardından İtalyan televizyonuna açıklamalarda bulunan Galatasraay Teknik Direktörü Okan Buruk, Galatasaray’ın gündeminde olan ve spor manşetlerinde de geniş bir yer bulan Marco Verratti ile ilgili kendisine sorulan soruya İtalyanca yanıt verdi ve ‘Oharika bir oyuncu ama bizim için zor. Zaniolo’da olduğu gibi transferin son günlerine kadar bekleyeceğiz.’ dedi.