Yer: Kütahya! Milli voleybolcuya nazar değmesin diye simit dağıtıldı

A Milli Kadın Voleybol Takımımız dün akşam aldığı galibiyetle ülkemize büyük bir gurur yaşattı ve finale yükseldi. Nefesleri kesen maçın yıldızlarından biri olan A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularından Melissa Vargas için simit dağıtıldı.

Yer: Kütahya! Milli voleybolcuya nazar değmesin diye simit dağıtıldı

Millilerimiz Avrupa Şampiyonası’nda başarısını devam ettiriyor. Dün oynanan yarı final maçında geriden gelerek rakibini deviren Millilerimiz aldıkları galibiyetle finale yükselmeyi başardı. Yarı final maçının yıldızları ise Vargas ve Ebrar Karakurt oldu. Yarı final galibiyeti ülkemizde büyük bir sevinçle karşılandı ve yıldızlarımız için paylaşımlar yapılmaya başlandı. Şimdi gözler heyecanlı final karşılaşmasına çevrildi. Kütahya’da ise bir simit fırını başarılı oyuncu Vargas’a nazar değmemesi için simit dağıttı.

YARI FİNAL MÜCADELESİ FİNALLE TAÇLANDI

A Milli Kadın Voleybol Takımı, dün oynanan yarı final karşılaşmasında geriden gelerek galibiyetin sahibi oldu. 2023 CEV Avrupa Şampiyonası’nda finale yükselen Millilerimizin başarılı performansı bir kez daha takdir topladı. Kütahya’da ise bir fırında final sevinci simit dağıtılarak kutlandı. Simit dağıtımının hem finali kutlamak hem de Melissa Vargas’ın performansına nazar değmemesi için düzenlendiği belirtildi. Vargas’ın posterinin asıldığı fırında yüzlerce kişiye simit ikram edildi.

yer-kutahya-milli-voleybolcuya-nazar-degmesin-diye-simit-dagitildi.jpg

MİLLİLERİN BAŞARISINI KUTLAMAK İÇİN SİMİT DAĞITTILAR

Yarı final maçında rakibi İtalya’yı 3-2 mağlup ederek finale yükselen A Milli Kadın Voleybol Takımımızın bu başarısı ülkemize büyük bir gurur yaşattı. Şimdi ise Sırbistan ile oynanacak final maçı büyük bir heyecan ve merakla beklenmeye başlandı. Kütahya’da bir fırınsa Millilerimizin bu başarısını kutlamak için simit ikramı yapıldı. Fırının işletmecisi Emrah Yeşil ve çalışanları hem finali kutlamak hem de A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Melissa Vargas’ın performansına nazar değmemesi için vatandaşlara simit ikram ettiği görüldü. Vatandaşlar da fırındaki bu etkinliğe yoğun ilgi gösterdi.

yer-kutahya-milli-voleybolcuya-nazar-degmesin-diye-simit-dagitildi-001.jpg

‘İNŞALLAH KUPAYI DA ALACAĞIZ’

Simit fırınına Melissa Vargas’ın fotoğrafı asılırken fırın çalışanlarından Rıdvan Bayram, A Milli Voleybol Takımı ve Melissa Vargas’ın rakip karşısında gösterdikleri performansın kendilerini çok etkilediğini söyledi ve bu başarıyı kutlamak, Vargas’a nazar değmemesi için vatandaşlara simit dağıtma hayrı düzenlemeye karar verdiklerini anlattı. Vatandaşların bu etkinliğe yoğun bir ilgi gösterdiğini söyleyen Bayram, ‘İnşallah kupayı da alacağız.’ dedi.