Twitter çöktü mü? 8 Şubat Twitter neden açılmıyor? Twitter kapatıldı mı?

Twitter kullanıcıları erişim problemi yaşıyor. Twitter’da akış problemi yaşadığını aktaran kullanıcılar akışın yenilenmediği ve giriş problemleri olduğuna dair şikayetlerde bulunuyor. Twitter’da yaşanan sorunla ilgili araştırmalar sürüyor.

Twitter çöktü mü? 8 Şubat Twitter neden açılmıyor? Twitter kapatıldı mı?

Twitter kullanıcıları akşam saatlerinden itibaren uygulamaya giriş yapılamadığını bildiriyor. Twitter’da yaşandığı aktarılan akış problemiyle ilgili araştırmalar devam ediyor. Peki, Twitter çöktü mü? Twitter’a ne oldu? Twitter kapatıldı mı? Twitter akış neden yenilenmiyor? 8 Şubat 2023 Twitter neden açılmıyor?

TWİTTER ÇÖKTÜ MÜ?

Twitter'da erişim problemi yaşandığı bilgileri gelmeye devam ediyor. Dünya genelinde en çok kullanıcıya sahip olan uygulamaya akşam saatlerinden itibaren erişim sağlanamadığına dair şikayetler gelmeye başladı. Twitter kullanıcıları yaşanan sorunun ardından 'Twitter çöktü mü?', 'Twitter neden açılmıyor?', 'Twitter'a ne oldu?' şeklinde sorulara yanıt aramaya başladı.

twitter-coktu-mu-8-subat-twitter-neden-acilmiyor-twitter-kapatildi-mi.jpg

TWİTTER'A NE OLDU?

Twitter kullanıcıları uygulamada yaşanan erişim sıkıntısının sebebini araştırıyor. Uyggulamaya giriş yapmak isteyen kullanıcılar 'Tweetler şu anda alınamıyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.' uyarısıyla karşılaşıyor. Bu uyarının ardından 'Twitter kapatıldı mı?', 'Twitter'a erişim kısıtlaması mı geldi?' şeklinde sorulara yanıt aranmaya başlandı. Henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.