Twitter’in logosu değiştirildi!

Twitter’i satın aldığı günden beri yaptığı sansasyonel olaylar ile gündem olan Elon Musk her seferinde bunu da mı yaptı dedirtmeyi başarıyor! Bu kez Twitter’ın simgesini değiştirmesi ile adından söz ettirdi!

Twitter’in logosu değiştirildi!

Twitter’in logosu değiştirildi! Twitter’da yaşanan uzun bir satın ala sürecinin ardından Twitter’ın sahibi olan ELon Musk, yine gündemde. Şirkete lavabo ile girmesi, çalışanlarını Twitter üzerinden işten çıkardığını duyurması ve daha pek çok olay ile gündeme gelen Elon Musk bu kez Twitter logosunu değiştirerek gündeme geldi!

Uzun yıllardır dünyanın en popüler sosyal medya platformu olan Twitter’ın logosu üzerinde değişiklikler yapılsa da, temel logosu olan kuş simgesi değişmemişti. Ancak Elon Musk gelenekselleşen o logoyu da sonunda değiştirdi!

kurt.png

KULLANICI KAYBEDİYOR

Elon Musk yaptığı davranışlar ile oldukça fazla kullanıcısını kaybetti ancak, yapacağından da geri kalmadı! Geleneksel kuş logosu yerine artık bir kurt başı yer alıyor!

MOBİL UYGULAMADA YOK

Yapılan bu değişiklik mobil kullanıcılar üzerinde halen aktif hale gelmedi. Yalnızca web ara yüzeyi üzerinden Twitter kullananlar bu değişikliği görebiliyor.