Anadolu Üniversitesi online sınavlarda kopya iddiası! AÖF online sınavlar iptal mi edilecek?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Bahar Dönemi final sınavlarının ilk oturumu geçtiğimiz hafta tamamlandı. AÖF final sınavının bu hafta yapılacak olan ikinci oturumu öncesinde kopya iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Anadolu Üniversitesi online sınavlarda kopya iddiası! AÖF online sınavlar iptal mi edilecek?

Cumartesi-Pazar günleri yapılacak olan final sınavı ikinci oturumu öncesinde gündeme gelen kopya skandalı ile ilgili merak edilen tüm detaylar araştırılıyor. Kopa iddialarının ardından AÖF online final sınavları iptal mi olacak? AÖF final sınavı iptal mi? AÖF sınavları tekrar mı edilecek? AÖF online final sınavı kopya skandalı iddiası nedir? 10-11 Haziran 2023 AÖF sınavı var mı? İşte tüm merak edilenler…

AÖF ONLINE FİNAL SINAVI KOPYA İDDİASI

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Bahar Dönmei final sınavları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 3-4 Haziran 2023 tarihleri arasında AÖF online final sınavları yapılmış ve final sınavlarının ilk oturumu tamamlanmıştı. Bu hafta 10-11 Haziran 2023 tarihleri arasında da final sınavlarının ikinci oturumu tamamlanacak. Ancak AÖF final sınavlarıyla ilgili gündeme gelen kopya iddiaları ortalığı karıştırdı. 150 lira karşılığında AÖF sınav sorularını aldıkları iddia edilen binlerce öğrencinin kopya çekerek sınavı tamamladığı iddiası gündeme geldi.

anadolu-universitesi-online-sinavlarda-kopya-iddiasi-aof-online-sinavlar-iptal-mi-edilecek.jpg

İNCELEME BAŞLATILDI

AÖF öğrencilerinin kopya çekerek final sınavını tamamladığı iddialarının ardından Andolu Üniversitesi yönetimi konuyla ilgili inceleme başlattı. Öte yandan Türkiye’deki 3 üniversitede daha bu şekilde kopya çekildiği iddiası gündemde. Anadolu Üniversitesi’nin konuyla ilgili incelemesi devam ediyor. Kopya çektiği tespit edilen AÖF öğrencilerinin tüm sınavlarının iptal edileceği açıklandı. Öte yandan sınav soruları ve cevap anahtarlarını paylaşan kişiler hakkında da yasal sürecin başlatıldığı bilgisine yer verildi.