AÖF final sınavları online olacak! Açıköğretim sınav tarihleri 2023

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Bahar Dönemi final sınavı tarihleri ile ilgili beklenen açıklama geçtiğimiz günlerde gelmiş ve AÖF öğrencilerinin final sınavı tarihleri belli olmuştu. Sınavlar online mı, yüz yüze mi sorusu da yanıt bulmuştu.

AÖF final sınavları online olacak! Açıköğretim sınav tarihleri 2023

AÖF Bahar Dönemi ara sınavları online olarak gerçekleştirilmişti. Uzaktan yapılan ara sınavların sonuçlarının açıklanmasının ardından AÖF öğrencileri final sınavları ile ilgili araştırmalara başlamıştı. AÖF final sınavlarının tarihleri, sınavların online mı, yüz yüze mi olacağı şeklindeki sorular yanıt buldu. Sınav tarihi gelip çatarken final sınavlarının da tıpkı ara sınavlar gibi online gerçekleştirileceği açıklandı. İşte 2023 AÖF final sınavı tarihleri ve merak edilen tüm detaylar…

AÖF FİNAL SINAVLARI ONLINE OLACAK

Anadolu Üniversitesi Açıköğrtim Fakültesi Bahar Dönemi final sınavlarının tarihi belli olmuştu. Ara sınavların ardından merakla beklenen final sınavlarıyla ilgili yoğun bir araştırma vardı. Final sınavları uzaktan mı, yüz yüze mi olacak, sınavlar ne zaman yapılacak gibi pek çok soru gündemdeki yerini koruyordu. Tüm bu sorular yanıt buldu ve AÖF Bahar Dönemi final sınavlarının online olarak yapılacağı açıklandı.

aof-final-sinavlari-online-olacak-acikogretim-sinav-tarihleri-2023-001.jpg

AÖF FİNAL SINAVI TARİHLERİ 2023

AÖF dönem sonu sınavlarıyla ilgili beklenen takvim açıklandı. Bu kapsamda AÖF Bahar Dönemi final sınavları 3-4 Haziran 2023 ve 10-11 Haziran 2023 tarihleri arasında online olarak gerçekleştirilecek.

aof-final-sinavlari-online-olacak-acikogretim-sinav-tarihleri-2023.jpg

AÖF ONLINE SINAV NASIL YAPILIR?

AÖF online sınavlarının nasıl yapıldığı da öğrencilerin en çok araştırdığı konuların başında geliyor. AÖF online sınavlarına nasıl katılım sağlayacağını merak edenler sınav öncesinde bu konudaki araştırmalarını sürdürüyor. AÖF online sınavlarına, ‘aof.anadolu.edu.tr’ adresinden öğrenci numaranız, şifreniz veya e-Devlet üzerinden giriş yapabilişiniz.