YKS sınavındaki gül bülbül sorusu cevabı ne? YKS gül bülbül sorusu şıkları

2023 yılı YKS sınavının ilk oturumundan sonra Türkiye gündemi sınav soruları ile çalkalanmaya başladı. Sorular Twitter gündemine bir bir düşüyor. Gül bülbül sorusu gündemi salladı geçti.

YKS sınavındaki gül bülbül sorusu cevabı ne? YKS gül bülbül sorusu şıkları

YKS sınavındaki gül bülbül sorusu cevabı ne? YKS gül bülbül sorusu şıkları YKS sınavına giren öğrencilerin sınavdan çıktıktan sonra yaptıkları ilk iş sosyal medya gündeminden güncel durumu kontrol etmek oldu. Twitter’da Türkiye gündeminde en çok konuşulan konuların başında YKS 2023 ve Türkçe soruları geliyor. Peki, sosyal medyada en çok konuşulan sorular hangileri? Öğrenciler en çok hangi sorularda zorlandı? Paragraf soruları için yapılan yorumlar neler? 2023 YKS soruları ile ilgili merak edilen tüm detaylar…

Sosyal medya 2023 YKS sınavının TYT oturumu ile çalkalanıyor. Türkçe sorularında özellikle öne çıkan bazı sorular birçok görsel ve video ile paylaşılıyor. Peki, ön plana çıkan hangi konular var? Söz edilen sorular nasıl konuşuluyor?

opti-004.png

PARAGRAF SORULARI

2023 YKS sınavının Temel Yeterlilik Testi aşamasında Türkçe soruları ile ilgili konuşulan bazı sorular şu şekilde gündem oldu:

  • Ya hani sınav kolay olacaktı, sosyali yapmayı bırak fene göz ucuyla bakmaya bile sürem yetmedi
  • Bu çok çalışıp sınavda yığılma olur diye kendini paralayan çocuklara oldu.
  • Maskelenmiş depresyon, masal dinlememiş çocuklar, Eyfel Kulesi, Leyla ile Mecnun, İnce Memed’in 3. Cildi teşekkürler ösym
  • Ben ancak kendime gelebildim, pardon da Türkçe soruları şaka mıydı? Asla emin değilim hiç birinden

mas.png

mas1.png