Emeklilikte Yaşa Takılanlar, helal etmiyoruz, dedi!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Marmara Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın helallik istemesi ile ilgili olarak bir açıklama yaptı.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar, helal etmiyoruz, dedi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün yaptığı açıklamada 17 günlük kısıtlamadan etkilenen vatandaşlardan 'helallik' istemişti.

"Her türlü desteği vermenin gayreti içerisindeyiz" ifadelerini kullanan Erdoğan'ın "Buna rağmen sıkıntıya düşen esnafımız, çalışanımız olduysa hepsinden hellalik istiyoruz" açıklamaları sosyal medyanın gündemine oturdu.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Marmara Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın helallik istemesiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, helallik vermedi.

Özüpak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Evet! Ben de #HakkımıHelal etmiyorum.

Anayasal hakkı gasp edilen, hakları için mücadele eden milyonların bir araya geldiği bu topluluk bu güzel vatanımıza alınteri ile en fazla katme değer sunanlardır.

Gel gör ki!

Görmezden gelinemez sayısıyla hak mücadelesi veren bu topluluk EYT mücadelesinde, yaratılan algılarla, Erken Emeklilik isteyenler, çift dikiş yapacaklar, köpük olanlar, boş işlerle uğraşanlar algısıyla mücadelesinden vazgeçirtilmek, yıldırılanlar olmak istenmiştir.

Milyonlar olup haklarına sahip çıkan #EmeklilikleYaşaTakılanlar ne söylenen hakaretleri unutacak, ne Bir parmak bala razı gelecek, ne de icraattan uzak vaaatte kalan sözlere kanacaktır.

Bizi izleyen takip eden Devlet büyüklerimize

Sözümüz;

#HakkımıHelal etmiyorum olacaktır."

MARMARA EYT FEDERASYONU

Yönetim Kurulu Adına

Başkan

Gönül BORAN ÖZÜPAK