Best of Turkey Awards gecesinde yıldız yağmuru

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı günü ilki gerçekleştirilen “Best Of Turkey Awards” Türkiye’nin En İyileri Ödülleri gecesi yoğun ilgi gördü.

Best of Turkey Awards gecesinde yıldız yağmuru

Organizasyonunu Bülent Aslan’ın yaptığı ve Dedeman Otel Gayrettepe Balo salonunda yemekli bir şekilde gerçekleştirilen geceye; sanat, siyaset, medya, sağlık, sosyal medya ve iş dünyasından pek çok ünlü katıldı.

Kategorileri Beşiktaş Medya Organizasyon Komitesi tarafından belirlenen “Best Of Turkey Awards” Ödülleri; alanında uzman 72 kişi ve kuruma ayrı ayrı dallarda verildi.

Sözcü Gazetesi Başyazarı Rahmi Turan, Show Haber Genel Yayın Yönetmeni Rıdvan Bıyık, TV 100 Gece Haberleri Sunucusu Gökhan Taşkın, Kanal 7 Ana Haber Hülya Seloni, Güvenç Kurtar, Tiyatrocu Erhan Yazıcıoğlu, Oyuncu Serpil Tamur, Nil Burak, Selçuk Ural, İletişimci Özgür Aras gibi pek çok isim geceye katılarak ödüllerini aldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı olması sebebiyle saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan gecede; sahne performanslarıyla müzik ziyafeti veren sanatçılarla birlikte, ünlü ressamların tablolarının sergilendiği “Cumhuriyet Sergisi” de yoğun ilgi gördü.

Geceye dair bilgiler veren Bülent Aslan: Yakın bir zamanda tarihi açıklanacak olan bir sonraki  organizasyonlarının “Best Of Turkey Awards”Business Ödülleri olacağını ve çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Pandemi koşullarına göre tedbirlerin alındığı ödül töreni hatasız tamamlanırken, gerek kalitesi gerekse sunumlarıyla katılan misafirlerden de övgüler aldı.