Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu Müge Anlı’dan yardım istedi

Ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkisinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, verdiği bir röportajda annesini bulmak için Müge Anlı’ya yardım çağrısında bulundu.

Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu Müge Anlı’dan yardım istedi

Duygu Nebioğlu'nun çağrısına Müge Anlı’dan yanıt geldi Sabah'a özel röportaj veren Duygu Nebioğlu, annesinin 6 çocuğu olduğunu, 4 kardeşinde de babalarından dolayı mağdur olduklarını dile getirdi. Annesine ulaşamadığını söyleyen Duygu Nebioğlu, "Annemi bulmak için Müge Anlı'dan yardım istiyorum. Ancak onun bulabileceğine inanıyorum. Gerekirse onun programına çıkarım. Müge Anlı'yı 15 yaşımdan beri takip ediyorum. Çok güveniyorum ona" dedi.

metin-akpinarin-kizi-duygu-nebioglu-muge-anlidan-yardim-istedi.jpg

MÜGE ANLI; KAPIMIZ HERKESE AÇIK

Çok uzun yıllardır ATV ekranlarında program yaparak kayıp ve cinayet dosyalarına ışık tutan Müge Anlı, Duygu Nebioğlu'nun çağrısına hemen cevap verdi. Sosyal medya hesabından Duygu Nebioğlu'na seslenen Müge Anlı, "Herkese kapımız açık, her zaman bekleriz" notunu yazdı.

metin-akpinarin-kizi-duygu-nebioglu-muge-anlidan-yardim-istedi-001.jpg

MÜGE ANLI KİMDİR?

Müge Anlı 19 Aralık 1973 yılında hayata gözlerini açmıştır, İstanbul, Türk televizyon sunucusu ve gazetecidir. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk üzerine yaptı. Televizyon hayatına ilk olarak magazin alanında başlayan Müge Anlı, diğer bir magazinci olan Şenay Düdek'le Kanal D'de yaptığı Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir programın sunuculuğunu üstlendi. Bir sezon birlikte program yaptıktan sonra, aynı programa Şenay Düdek ile Cenk Eren FOX Türkiye'de, Müge Anlı ise Pakize Suda'yla Kanal D'de devam etti.