Bora Özizmirli: Vatansever olmak , Denizli'de suç mu?

Araştırmacı- Gazeteci Bora Özizmirli, Türkiye'nin önde gelen haber kuruluşlarından ulusal.com.tr' için " VATANSEVER OLMAK DENİZLİ'DE SUÇ MU? " başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Bora Özizmirli: Vatansever olmak , Denizli'de suç mu?

Araştırmacı Gazeteci Bora Özizmirli, Türkiye'nin önde gelen haber kuruluşlarından  ulusal.com.tr' için  " VATANSEVER OLMAK DENİZLİ'DE SUÇ MU? " başlıklı bir yazı kaleme aldı.
 

Denizli'deki belediyelerin ödeme yaptığı  bazı haber sitelerinin en son Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı 2 yıl önce haberleştirdiklerini belirten Özizmirli , bu durumdan AK Parti'nin Denizli kurmay kadrosunun utanç duyması gerektiğini dile getirdi. ( ULUSAL.COM.TR'DEKİ YAZININ ORİJİNAL LİNKİ İÇİN TIKLAYINIZ)

İşte Bora Özizmirli'nin ulusal.com.tr'deki o yazısı :



VATANSEVER OLMAK DENİZLİ'DE SUÇ MU?

2021 yılının Eylül ayındaki yazımda; ABD'nin Türkiye'de " kaos" ve "kargaşa" planını devreye soktuğunu anlatmaya çalışmıştım.(1)

Bu "kaos" planında özellikle yerel basınımız ABD'nin en önemli hedefleri arasındadır.

Bazı şehirlerimizde basın ve medyada tahmin edilenden çok büyük bir kuşatma söz konusudur .


Milli haberler ve milli haber yapanlar önem arz etmektedir, çünkü gerçekten ülkemiz olağanüstü, tarihi bir dönemden geçmektedir.

ABD, Fransa ve Yunanistan gibi ülkelerin başını çektiği Batılı ülkeler ;

-  Her yıl Türkiye'ye karşı işgal tatbikatları düzenlemektedir. (Noble dina tatbikatları)

- Mehmetçiğin katili PKK'ya her yıl binlerce tır silah yardımında bulunmaktadır.

- 7.62 mm mermiden, savaş uçağına ve bir çok silaha kadar Türkiye'ye ambargo koymaktadır.
 

- Kurtuluş Savaşı'nı kazanan önderlerimizi düzmece yalanlarla "soykırımcı" ilan etmektedirler.

- Dahası ülkemize"soykırımla kurulan ülke"  tanımlamasında bulunmaktadırlar.

Tüm bunlarla birlikte Amerika, Sayın Cumhurbaşkanımızı hedefe koymuştur.

Biden yönetimindeki ABD;  Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ı  iktidardan devirme siyasetini uygulamaya çalışmaktadır. "Erdoğansız AK Parti" projesini gündeme getirmektedir.

Türkiye'ye kurulan komplonun farkında olan vatanseverlerimiz ise;  siyasi görüş, ırk, renk, cins farkı gözetmeden Amerika'nın  "kaos" planına ve Sayın Cumhurbaşkanımızı devirme siyasetinin karşısında durarak tarihi bir görev üstlenmiştir.

Bu nedenle  ben dahil,  vatansever çizgideki bir çok kesim, emperyalistlerin ülkemize yönelik  bu saldırılarına karşı aynı Mehmetçiğimiz gibi ölümüne mücadele halindedir.

Buradan tekrar ilan ediyoruz!

Bu ülkenin vatandaşları olarak ülkemizi emperyalistlere ve onların uşaklarına bırakmayacağız!

Emperyalizme direnen Sayın Cumhurbaşkanımızın ve emniyet güçlerimizin her daim yanındayız!

DENİZLİ'DEKİ GELİŞMELER SKANDAL DÜZEYDEDİR!

Tüm bunlarla birlikte AK Parti'nin Denizli'deki kurmay kadrosunun  Türkiye'ye yönelik saldırılardan haberi mi yok,  yoksa; durumun ciddiyetinin farkında mı değildir, anlamak mümkün değil!

Türkiye'ye yönelik tehditleri  ve  devletimizin bu tehditlere karşı cevaplarını işleyip gündeme taşımak çok önemli bir görevdir. Ancak bu görev benimle birlikte, 1-2 basın mensubuyla ve sadık- cefakar AK Parti tabanı ile sınırlıdır.

Ankara'da kürsüde Sayın Cumhurbaşkanımız övülmektedir, fakat Denizli'de Sayın Cumhurbaşkanımız sansürlenmektedir.

Ankara'da kürsüde Sayın Cumhurbaşkanımız övülmektedir, fakat Denizli'de Sayın Cumhurbaşkanımızın izinden gidenler ezilmektedir.

Denizli'deki  bu durum nasıl siyasi bir anlayıştır?


DENİZLİ'DEKİ AK PARTİ KURMAY KADROSUNDAN BİR KİŞİ BİLE AÇIKLAMADA BULUNMADI!

8 Nisan'daki yazımda Denizli'de yayın yapan ŞİFRE HABER Genel  Yayın Yönetmeni Bülent Öztürk'ün haberinden bahsetmiştim. (2)

Öztürk'ün yaptığı haberde ikisi AK Partili biri CHP'li olmak üzere belediyelerin aynı 2 firmaya ait 11 siteye aylık ödemeleri söz konusu idi.(3) ( BÜLENT ÖZTÜRK'ÜN HABERLERİNİN LİNKLERİ YAZININ SONUNDA EKTEDİR)
 


Habere göre Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Pamukkale Belediyesi'nden her bir siteye aylık ödemeler söz konusu idi. Tek bir AK Partili belediyeden aylık 10 bin TL'den yıllık 120 bin TL para etmektedir. (Bu ödeme tek bir siteye ait ödemedir. Bahsi geçen 11 siteyi hesap ettiğimizde ödenen ücret devasa boyuttadır.) (4)(5)

Söz konusu haber sitelerine yapılan ödemelerin miktarı bir kesim için önem arz etse de, beni esas olarak olayın siyasi yönü ilgilendirmektedir.

Beni ilgilendiren, ülkemizin bir vatandaşı olarak, yıllarca devletine, milletine karşılıksız hizmet etmiş birisi olarak, bahse konu olan haber sitelerinde, halkımızı aydınlatacak kaç tane milli haber vardır, kaç tane Mehmetçiğimizin başarılarına yönelik haber vardır, kaç tane Diyarbakır anneleri haberi vardır, kaç tane Sayın Cumhurbaşkanımızın ve bakanlarımızın açıklamaları vardır; beni ilgilendiren bunlardır.

Bu sitelere yapılan ödemelerde esas sorumluluk Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki'dedir.

Bu konuyu Bülent Öztürk de yazdı, ben de yazdım.

Ancak AK Parti Denizli kurmay kadrosundan bir kişi bile çıkıp, ne bir telefonla ne de bir basın açıklaması yoluyla " Bora, biz bir hata yaptık, bu durumu düzelteceğiz" ya da "Bora bu konuyu tekrar ele alıp, görüşeceğiz."demedi!

AK Parti Denizli kurmay kadrosundan bir kişi bile basın açıklaması yapmadı!

Hadi Bülent Öztürk'e cevap vermediniz, 13 tane AK Partili Belediyenin 4 tane milletvekilinin yer aldığı Denizli'de milli konuları haber yapan çok az kişiden biriyim... (Elde kala kala çok çok az kişiden biriyim.) Bana da mı cevap vermeye lütfetmediniz?

Oysa, Denizli AK Parti il Başkanımıza ve milletvekillerimize bir telefon uzaklığındayım. Hepsinde telefonum vardı, ama bu konu hakkında arama yapmadılar!

Elbette bu uygulamalardan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki birinci derecede sorumludur .

Ancak bu olaylar karşısında susarak, duymazlıktan gelerek, gözlerini kapatarak, açıklama yapmayarak, çözmeyerek AK Parti'nin diğer üst düzey yöneticileri de sorumlu olmuş olmaktadır.

Buradan tekrar AK Parti'nin başta il başkanı olmak üzere Denizli'deki kurmay kadrosuna sesleniyorum! Yıllarca lafla değil, kelle koltukta, icraatla devletime, milletime hizmette bulunmaya çalıştım. Her daim devletimin ve milletimin emrinde bulundum. Ancak, bana bile bu konuda açıklama yapıp bilgilendirmediniz!

Ben Mars'taki ya da Satürn'deki veya Uranüste'ki sorunlardan bahsetmiyorum!

Görev bölgeniz olan Denizli'nin sorunlarından bahsediyorum!

Madem bu sorun karşısında açıklama ve çözme gayretinde bulunmayacaksanız, Denizli halkını temsil etme görevine neden talip olup, böyle bir kutsal görevin koltuklarını işgal ediyorsunuz?

Soruyorum! Sizler nasıl siyasetçisiniz, sizler nasıl AK Partilisiniz?

Bu yazdıklarımdan utanması gereken ben değil, Denizli'de AK Parti'nin kurmay kadrosu olan sizlersiniz! Utanması gereken sizlersiniz!


HABER SİTELERİN ÇOĞUNLUĞUNDA CUMHURBAŞKANIMIZIN AÇIKLAMALARI EN SON 2 YIL ÖNCE GİRİLMİŞ

Gerçekleri siz saklamak isteseniz de, Denizli’de yaşayan herkes, herşeyi biliyor.

Ödeme yapılan , Bülent Öztürk'ün haberinde yer alan haber sitelerine incelediğimizde ise;  haber  sitelerin büyük çoğunluğunun neredeyse birbirinin aynısı olduğunu görüyoruz.

Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere bir çok bakanın söz konusu haber sitelerinde yer verilmediğini tespit ediyoruz..

Burada önemle belirtmem gerekir ki;bunu tespit etmek zor değil.

Kendimi bildim bileli, tek başıma Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklamalarını günde en az 2 haber olmak üzere yılda 700 ile 1000 arası haberleştiriyorum.

Sadece Cumhurbaşkanımız değil, Devlet Bahçeli, Süleyman Soylu, Mevlüt Çavuşoğlu vs diğer bakanların da olduğu, Diyarbakır anneleri olmak üzere, Mehmetçiğimizin operasyonlarına kadar bir çok haberi günlük yer veriyoruz.

Yani, anlatmaya çalıştığım Türkiye'nin milli güvenliği ile ilgili haberleri sitelerde yer vermek çok zor değil. Zor bir işlem de değil. Bir kişinin tek başına bile yapabileceği bir şey.


AK Parti Belediyelerin (Büyükşehir ve Pamukkale Belediyesi) reklamlarının olduğu ve ödeme yaptığı söylenen haber sitelerinde ise; "arama"bölümünde "cumhurbaşkanı" yazdığımızda ise sitelerin çoğunluğunda 5 haber görüyoruz.

Bu sitelerde Sayın Cumhurbaşkanımızın en son girilen haberin 29 Ağustos 2020 tarihinde olduğunu görüyoruz. YANİ CUMHURBAŞKANIMIZA EN SON  2 YIL ÖNCE YER VERİLMİŞTİR!

Bu durumu yazdığım için utanacak olan ben değil, utanacak olan AK Parti'nin Belediye Başkanları ve kurmay kadrosudur.
www.egeekspresi.com,www.denizlibuyuksehirhaber.com, www.denizlimhaber20.com , www.denizlianadoluhaber.com , www.gazetedenizli.com,www.merkezefendihaber.com adlı sitelerin her birinde ortalama 5'er defa Cumhurbaşkanımızın haberi girildiğini görüyoruz.

Her sitede Cumhurbaşkanımız ile ilgili son haber 29 Ağustos 2020 tarihinde girilmiştir. Bu haberde "Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Erbil’deki saldırıya ilişkin açıklama" başlıklı haber. Bu haberde 2020 tarihlidir.

Yani AK Parti Belediyelerimizin (Denizli Büyükşehir ve Pamukkale Belediyesi) reklam bannerlarının olduğu bu sitelerde en son Erdoğan haberi 2 yıl öncedir. 

EL iNSAF!

Devasa ödeme yapıldığı söylenen haber sitesinde en son Cumhurbaşkanımızın haberi 2 yıl önce yer verilmiştir!

Benim 2 günde yer verdiğim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan haberlerini bunlar 2 yılda yer vermişlerdir.

15 Temmuz gecesi  "Darbenin arkasında ABD var!"diyen İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ise gözlemlediğimiz kadarıyla  neredeyse hiç yoktur.

Her gün operasyonda bulunan, bizler için kanıyla canıyla mücadele eden Mehmetçiğimizin başarıları ve operasyonları ise neredeyse yok gibidir. 

Şifre Haber'in listesinde yer alan www.denizlimanset.com, www.denizligundem.com, www.denizlisporhaber.com,www.denizliguncel.com  çok az bir farklılık göstersede durum hemen hemen diğer sitelere benzemektedir.


OSMAN ZOLAN VE AVNİ ÖRKİ'YE SORUYORUM!

Şimdi Osman Zolan ve Avni Örki'ye soruyorum!

Belediyenin bütçesinden ödeme yaptığınız bu haber sitelerinde Doğu Akdeniz meselesi haberleri nerede?, nerede FETÖ ile mücadele haberleri , nerede PKK ve DEAŞ ile mücadele haberleri  ?


Bu haber sitelerinde savunma sanayi haberleri nerede? Diyarbakır anneleri haberleri nerede?, Batılı ülkelerin ve ABD'nin ülkemize yönelik tehditlerini içeren haberler nerede?

 

Nerede Sayın Cumhurbaşkanımızın haberleri?Nerede  Devlet Bahçeli'nin haberleri?  Nerede bakanlarımızın haberleri?


Nerede milli güvenliğimiz ile ilgili haberler?


AK Parti Denizli'de milli konulara bu kadar mı önem vermekte?


AK Parti Denizli'de kendi genel başkanına böyle mi değer vermektedir?


AK Parti Denizli'de Cumhurbaşkanının izinden gidenlere böylemi kıymet vermektedir?


AK Parti Denizli'de milli basın mensuplarına böylemi  sahip çıkmaktadır?


AK Parti Denizli kurmay kadrosuna soruyorum!


Sayın Cumhurbaşkanımızı Denizli'de böylemi  temsil edeceksiniz?


Tekrar yazıyorum! Ben olayın siyasi tarafındayım!
 


Bu kadar ödeme yapılan haber sitelerinin arkasını arayıp, Erdoğan'ın haberlerini görmek istemek lüks müdür?


AK Parti tanıtım ve medya alanını Denizli'de kimlere emanet etmiştir?

 

AK Parti belediyeleri ve teşkilatları Denizli'de nasıl çalışmaktadır?


Oysa milli konular Denizli'de  işlenmelidir.


Halkımızın , devletimizin politikalarından haberdar olması şarttır.


Örneğin bir S-400 alımının nedenleri, Doğu Akdeniz meselesi , Mehmetçiğimizin Afrin ve Fırat kalkanındaki başarıları gibi milli konularda halkın bilgi ihtiyacı giderilmelidir.

Bu konular Denizli'de işlenmemektedir,işleyenlerde baskı altındadır.


CUMHUBAŞKANIMIZIN HABERLERİNİ YAYIMLAMAMAK KONUSUNDA ACABA BİLİNÇLİ Mİ YAPIYORLAR?

Bugün millet ittifakının sözcüsü durumunda olan Sözcü, Cumhuriyet gibi yayın organlarında bile Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklamaları önem verilip yayımlanırken, Denizli'de AK Parti belediyelerin ödeme yaptıkları haber sitelerinde Sayın Cumhurbaşkanımız yer almamasının temel nedeni ne olabilir?

Tek bir belediyeden aylık 10 bin TL ödeme yapılan bu haber siteleri Sayın Cumhurbaşkanımızla ilgili haber yapmaya hiç mi değer bulmamıştır? Recep Tayyip Erdoğan bu ülkeye hiç mi hizmeti olmamıştır?  Sayın Cumhurbaşkanımızın hiç mi hizmeti olmadı da, haber yapmadılar? Hiç mi kıymeti hükmü yok!
Dahası haber sitelerinin yayın çizgisi bendeki soru işaretlerini arttırmaktadır.

Önemli, kritik bir dönemden geçtiğimiz böyle bir zamanda Sayın Cumhurbaşkanımızı, emperyalizmin piyonlarına savaşan Mehmetçiğimizi yer vermemek, "yok" saymak hangi akla hizmettir?

Tekrar yazıyorum! Muhalefet bile olsa Sayın Cumhurbaşkanımız açıklamalarına yer verir .

Sayın Cumhurbaşkanımızın demeçlerini, milli  konuları, Mehmetçiğimizin başarılarını yer vermemelerinin nedenini acizlikten midir, ya da habercilik ile alakalarının olmadığından mıdır? Yoksa  bilinçli mi yapılmaktadır?

Yada bir yerlerden "emir" aldıkları için mi Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklamalarını yer verilmemektedir?

Bunlar bir yerlerden Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklamalarının yayımlamamak konusunda "emir" mi aldılar da Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklamalarına yer vermiyorlar? vs. gibi kafamdaki sorular doğal olarak artmaktadır.

Bunlar gerçekten AK Partili mi, yoksa HDP'li midir?  Nedir?  şaşkınlık içerisindeyim.

Soruyorum!  AK Parti'nin Denizli'deki kurmay kadrosu bu durumdan utanmıyor mu?

Ankara'da kürsüdeyken Sayın Cumhurbaşkanımıza övgü dolu sözlerle bahsedenler neden kendi memleketleri, kendi kaleleri olan Denizli'de Sayın Cumhurbaşkanımızın sansürlenmesine cevap vermiyorlar? Çözüme kavuşturmuyorlar?

Bu durumda utanç  duymuyorlar mı?


CUMHURBAŞKANIMIZI DENİZLİ'DE SAVUNMA İŞİ 1-2 KİŞİYE Mİ KALDI?

Cumhurbaşkanımızı Denizli'de basında savunma işi ben ve benimle birlikte 1-2 kişiye mi kaldı?
 

Denizli'de Cumhurbaşkanımızı savunma görevi basından ben ve bir kaç kişiye kaldıysa devasa ödeme yapılan haber siteleri ne yapıyor? Ne iş yapıyor?

Oysa önümüzdeki dönem ABD'nin Türkiye'ye karşı saldırılarının artacağı bir döneme giriyoruz.

Bu  saldırılara karşı en önemli savunma mekanizmalarımız Mehmetçiğimizle birlikte yerel basın ve yerel kanaat önderleridir.
 

Bu nedenle önümüzdeki dönem   millici basın mensuplarıyla ve yerel kanaat önderlerine çok büyük ihtiyaç olacaktır.

Bu iş sağ yada sol görüş, şu parti bu parti meselesi değil, Türkiye'nin milli güvenliği meselesidir.

Hal böyle iken Denizli basınında milli basın mensuplarının kafaları ezilmektedir!Milli konular sansürlenmektedir!


GELECEĞİN DENİZLİSİNDE, AK PARTİ KURMAY KADROSUNUN ÇOK ÖNEMLİ BİR BÖLÜMÜNÜN YERİ OLMAYACAKTIR!

AK Parti'nin Denizli'deki şuan ki kurmay kadrosunun çok önemli bir bölümü geleceğin Denizlisinde yeri olmayacaktır !
 

Türkiye İkinci Kurtuluş Savaşı verdiği böyle bir zamanda, kendi genel başkanlarını savunmaktan aciz siyasetçilerin  geleceğin Denizlisinde yeri yoktur!

Hele hele başta ABD emperyalizmi olmak üzere FETÖ ve PKK gibi terör örgütlerine karşı ölümüne savaşırken böyle bir acizliğe tepkisiz kalınmayacaktır!

Bu pandemi ortamında , bu savaş ortamında bu tarz uygulamalara izin verilmeyecektir!
 

Tüm bunları bilmek için müneccim olmaya gerek yoktur. Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan bellidir.
 

Buradan özellikle gerçek ülkücü kardeşlerimize ve MHP'nin Denizli  kurmay kadrosuna çağrıda bulunmak istiyorum!

Bu ülkenin vatanseverleri olarak  ancak  Ergenekon, Balyoz sürecinde yaşayabileceğimiz olayların benzerini şuan  Denizli'de yaşamaktayız.

Ancak 15 Temmuz öncesi olabilecek olayların benzerini şuan Denizli'de yaşanmaktadır.

Nasıl ki Ergenekon-Balyoz sürecinde FETÖ, vatanseverlerin tepesi tepesine, göstere göstere biniyordu, bugünde Denizli'de vatanseverlerin tepesine tepesine binilmektedir.
 

Bu şehirde özellikle basında devleti savunmak,halkımızı aydınlatmak neredeyse suç olmuştur.

Denizli'de milli olan, anti emperyalist olan herkes  hedeftedir.
 

Denizli'de milli haber yapanların canları okunmaktadır!
 

Bu şehirde kim ABD karşıtı ise; kimler batının Türkiye'ye yönelik  düşmanca politikalarını bahsediyorsa kafaları  göstere göstere ezilmektedir!

AK Parti'nin Denizli'deki kurmay kadrosu ise bu durumu çözmekten aciz durumdadır, seyretmektedir.
 

Böyle bir durumda AK Parti'nin gerçek tabanına ve Cumhur İttifakı'nın diğer ortağı MHP'ye çok iş düşmektedir.
 

Elbette AK Parti'nin Denizli kanadında gelecek için çalışmalar yapılacaktır. Denizli'de AK Parti'ye yakışan daha dinamik ve duyarlı insanlar söz sahibi olacaktır.

Ama MHP'nin Denizli teşkilatı da sorumluluğunu arttırmak zorundadır.
 

Zaten Denizli'nin bir çok sorunu ulusal düzeye taşınmış durumdadır.

Elbette Denizli'de bu tarz durumlara tepkimizi ortaya koyacağız ve çözeceğiz.

Ancak MHP'nin Denizli teşkilatı insiyatifi ve sorumluluğu ele alıp doğruya doğru, yanlışa ise yanlış demek zorundadır.
 

Denizli'de vatanseverler yalnız değildir!
 

Ancak vatanseverlerin Denizli'de ezilmesine,dışlanmasına, basının bu hale gelmesine MHP Denizli İl Teşkilatı  izin vermemelidir!
 

Bu aynı zamanda  Denizli halkının MHP il teşkilatından beklentisidir.

Saygılarımla;

Bora Özizmirli

Yazıdaki linkler:
1-https://www.ulusal.com.tr/makale/8718785/bora-ozizmirli/turkiye-ittifakinin-tam-zamani
2-https://www.ulusal.com.tr/makale/9853929/bora-ozizmirli/devletimiz-medyaya-mudahale-etmek-zorundadir
3-https://www.sifrehaber.com/medya-mi-belediyelere-yoksa-belediyeler-mi-medyaya/
4-https://www.sifrehaber.com/bu-halk-sizi-paralarini-birilerine-peskes-cekesiniz-diye-mi-secti/
5-https://www.sifrehaber.com/sectiklerinize-degil-size-sesleniyorum/