Haydar Dümen'in 100 milyonluk mirası başkasına kaldı!

Haydar Dümen'in emlakçıya satış yapması için devrettiği 100 milyon TL'lik mülkleri ölümden sonra emlakçıda kaldı. Ancak Emlakçının da hayatını kaybetmesiyle birlikte Dümen'in mülkleri emlakçının çocuklarına kaldı. Haydar Dümen'in eşi Gül Dümen, mirası geri alabilmek için harekete geçiyor.

Haydar Dümen'in 100 milyonluk mirası başkasına kaldı!

Psikiyatr ve yazar Haydar Dümen, geçtiğimiz hafta koronavirüs nedeniyle 92 yaşında hayatını kaybetti. Mülk zengini olduğu ortaya çıkan Dümen'in 100 milyonluk mirası ise başkalarına kaldı.

Dümen'in ölmeden önce Beyoğlu'ndaki muayenehanesinin yanı sıra aynı bölgede bina, daire, dükkan gibi mülklerinin satışını yapması için emlakçısına devrettiği belirtildi. Ancak Dümen'in hayatını kaybetmesinin ardından 100 milyonluk mülkler emlakçıya kaldı. Yaşanan olayın ardından şok bir olay daha meydana geldi. Dümen'in ardından emlakçı da hayatını kaybetti ve milyonluk mülkler emlakçının çocuklarına kaldı.

Sabah Gazetesi yazarı Ömer Karahan, konuyla ilgili yazdığı yazısında şu ifadelere yer verdi:

"Olmaz olmaz ya, olayın ardından emlakçı hayatını kaybediyor. Dümen'in ailesi ne yapacağız derken Haydar Dümen de vefat ediyor... Ve işte filmlere konu olacak hikaye o sırada başlıyor. Emlakçının varisleri babalarının mirası olduğu için ona göre hareket ediyor. Haydar Dümen'in de çocukları olmadığı için eşi Gül Dümen kocasının mirasını geri alabilmek için büyük bir hukuk mücadelesi vermek için düğmeye basıyor."

"DEĞERİ 100 MİLYON LİRA"

Bölgedeki dairelerin ortalama metre kare fiyatları 10 bin liradan, deniz görüyorsa 15-20 bin liradan, dükkanlar 25-35 bin lira... Binalar ise metrekaresine göre 35 milyon liradan satışa çıkarılıyor. Dümen'in de emlakçıya devrettiği mülklerin değeri yaklaşık 100 milyon lira...Hemen sarıldım telefona, Haydar Dümen'in Beyoğlu'ndaki ofisini aradım, ancak kapı duvar... Dümen'in eşi Gül Dümen'e ise birkaç farklı telefondan ulaşamadık."