Karı koca işlerine dair ne varsa, bu oyunda

Yunus ve Işık Selin Günçe çiftinin yazıp sahneye koyduğu iki perdelik komedi, ‘Karı koca işleri’ seyirci ile buluşmak için gün sayıyor.

Karı koca işlerine dair ne varsa, bu oyunda

Koronavirüs salgınının tüm dünyayı etkisi altına alması nedeniyle, her alanda olduğu gibi sanat dünyası da sekteye uğradı.

Ancak, giderek normalleşen yaşamımızla birlikte, sanat alemi de yavaş yavaş kendi rutinine oturmaya başladı.

Özellikle de, tiyatro dünyası yeni oyunlarla seyircisiyle kucaklaşmayı sürdürüyor.

Bunlardan bir tanesi de, 2022 yılına, ‘Merhaba’ demek için adeta gün saydığımız şu sıralarda Yunus ve Işık Selin Günçe çiftinin yazıp sahneye koyduğu iki perdelik komedi, ‘Karı koca işleri’…

Herkes bir yerlerde kendisini bulacak…

Sinema ve dizi filmleriyle tanınan, ardından dj ve Survivor yarışmacısı olarak adını kitlelere duyuran Yunus Günçe, eşi Işık Selin Günçe’yle birlikte iddialı bir oyunla izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Kendisinin yazıp yönettiği iki perdelik komedide, herkesin kendisini bir yerlerde bulacağının altını çizen Yunus ve Işık Selin Günçe çifti, ‘Evlilik işleri’ne dair kısaca şunlarınu söylüyor; “Bu oyunda evlilik nedir, insan neden evlenir, biz neden ve nasıl evlendik, sizlerle özdeşleşerek bunları yansıtıyoruz oyunda. Ayrıca kız tarafı, erkek tarafı, düğün, ailelerimiz kariyerlerimiz, geçmiş ve geleceğimizle birlikte magazindi, dedikoduydu derken; bilinenler, bilinmeyenler, merak ettiklerimiz, yüzleşemediklerimiz, kaçtıklarımız ve asla kaçamadıklarımızda izleyenler aynaya bakıyormuş gibi hissedecek kendini. Oyunumuzda birlikte olacağımız sürecin her bir dakikasından farklı tatlar alıp, bunları sizlerle paylaşacağız. Tabi tüm bu öğelerin arasında magazin, dedikodu ve günceli de unutmayacağız. Sözün özü, hepimizin yaşamında evinde yaşadıklarından bir kesiti, ‘Karı koca işleri’yle birlikte tam bir aşıklar atışması tadında yaşayacağız. Tüm bunları yaşamak ve tatmak için hepinizi oyunumuza bekliyoruz.”