Acil ameliyata alınmıştı! Metin Uca'dan güzel haber geldi

Geçtiğimiz hafta Trafikte araç kullandığı sırada rahatsızlanan ve bilinci kaybolduğu için kaza yapan Metin Uca acil ameliyata alınmıştı. Metin Uca’dan güzel haber geldi.

Acil ameliyata alınmıştı! Metin Uca'dan güzel haber geldi

Metin uca, geçtiğiniz hafta araç kullandığı sırada trafikte rahatsızlanmıştı. Ardından kaza yapan Metin uca acil ameliyata alınmıştı. Sağlık durumu merak edilen ünlü isim hakkında açıklama geldi. Metin Hoca'nın son sağlık durumuna ilişkin menajeri Baykara açıklama yaptı. Açıklamada, "Metin Uca’nın kıymetli doktorlarının verdiği bilgi küçük ek tedavilerle eski sağlığına kısa sürede kavuşacağı yönünde" denildi.

Metin Uca, Geçtiğimiz hafta menajeri Kübra kalem Baykara ile birlikte Bursa'da bir etkinliğe katılmak için yola çıkmıştı. Ancak Dilovası oksijen çıkışında Metin Uca’nın bilinci kaybolmuş ve bir ağaca çarparak durabilmişti. Önceki akşam acil ameliyata alınan Metin Uca'nın sağlık durumuna ilişkin menajerim Baykara’dan açıklama geldi.

AMELİYAT BAŞARILI GEÇTİ

Önceki akşam acil ameliyatı alınan Metin Uca’nın sağlık durumuna ilişkin açıklama yapan menajeri Baykara, sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Sevgili dostlarımız, operasyondan sonraki riskli saatleri atlattık. Metin Uca'nın kıymetli doktorlarının verdiği bilgi küçük ek tedavilerle eski sağlığına kısa sürede kavuşacağı yönünde. Hafta sonu yoğun bakımdan servise geçeceği söyleniyor. Ancak serviste de yoğun bakımda olduğu gibi tedavisine devam edilecek. Göstereceğiniz anlayış için şimdiden teşekkür ediyorum. Her görüşmeye girdiğimde sizlerden gelen iyi dilekleri iletiyorum.”