Acun Ilıcalı ilk kez açıkladı: Keşke Survivor’a almasaydım

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Nur Tuğba Namlı'nın YouTube’da yayınlanan programına konuk oldu. Survivor ile ilgili açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı ilk kez Keşke Survivor'a almasaydım dediği o ismi söyledi.

Acun Ilıcalı ilk kez açıkladı: Keşke Survivor’a almasaydım

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı YouTube’da katıldığı Nur Tuğba Namlı'nın kanalında önemini açıklamalar yaptı. Survivor'ın yeni sezonu için hazırlıklara devam eden Acun Ilıcalı Nur Tuğba Namlı'nın sorduğu “Survivor'a Keşke almasaydım” dediğiniz birisi var mı sorusuna da yanıt verdi. İşte Acun Ilıcalı'nın Survivor'a aldığı için pişman olduğu o isim…

BİRKAÇ KANSIZ ÇIKTI

Acun Ilıcalı Survivor'a aldığı için pişman olduğu isimleri katıldığı YouTube programında açıkladı. Survivor'a aldıktan sonra kansız olduğunu öğrendiği Birkaç isim çıktığını söyleyen Acun Ilıcalı, "Çocuğu biz ünlü yaptık, bizim sayemizde dizide oynuyor. Survivor’ı soruyorlar Survivor’ı bana sormayın' diyor. Ben de aradım 'Kardeşim meraktan soruyorum, sen nasıl ünlü oldun?' dedim. 'Ben çıktıktan sonra seyrettim bölümleri bana yanlış olmuş.' dedi. 'Çıktıktan sonra bizde bir program da yaptın' dedim." dedi.

Nankör ve kansız insan sevmediğini söyleyen Acun Ilıcalı, kimseden teşekkür beklemediğini dile getirdi. İnsanların kendisine bakışı ile kendini belli ettiğini de söyleyen Acun Ilıcalı nankörlük konusunda affı olmadığını ifade etti.

Her ne kadar Acun Ilıcalı katıldığı programda isim vermese de sosyal medya kullanıcıları Acun Ilıcalı'nın bahsettiği kişinin Serkay Tütüncü olduğunu düşünüyor.