Adriana Lima'yı tahtakurusu ısırdı

Paris Moda Haftası için şehre seyehat eden dünyaca ünlü model Adriana Lima, tahtakuralarının adeta hedefi haline geldi.

Adriana Lima'yı tahtakurusu ısırdı

Lüks bir otelde kalan Adriana Lima'yı tahtakurusu ısırdı. Fransa'da başkent Paris ve diğer kentlerde geçtiğimiz haftalarda gözlenen sıra dışı tahtakurusu istilası hala devam etmekte. Paris Moda Haftası için şehre seyehat eden ve lüks bir otelde kalan Victoria Secret mankeni Adriana Lima'yı tahtakurusu ısırdı.

adriana-limayi-tahtakurusu-isirdi.jpg

“İPUCU VEREYİM TAHTAKURULARI”

Geçtiğimiz yıl 3. defa anne olan ve kısa sürede eski formuna dönerek dikkatleri üzerine çeken Adriana Lima, Paris Moda Haftası'na konul oldu. Sosyal medya hesabından Paris'te geçen günlerinden sosyal medya paylaşımı yapan dünyaca ünlü model, otelde geçirdiği bir gecenin sonrasında kendisini tahtakurusunun ısırdığını dile getirdi. Otomobilde çektiği makyajsız bir fotoğrafını yayınlayan ünlü model, "İpucu vereyim, tahtakuruları" notunu düştü. 2024 Paris Olimpiyatlarına ev sahipliği yapacak Fransa'da tahtakurusu istilası endişeleri gün geçtikçe artarken, okullarda da görülmeye başlandı. Seine-Saint-Denis vilayetindeki 2 okulda tahtakurusu alarmı verildi ve acilen ilaçlama yapıldı. Muhalefet ise hükümetin sorunu göz ardı ettiğinin altını çiziyor.

adriana-limayi-tahtakurusu-isirdi-001.jpg

ADRİANA LİMA KİMDİR?

Tam adı Adriana Francesca Lima. 12 Haziran 1981 yılında Brezilya'nın Salvador, Bahia kentinde dünyaya gelmiştir. Annesi Maria Da Graça Lima, babası Nelson Torres'tir. Maddi imkanları az olan bir ailede çocukluğu geçmiştir. O dönemde ailesi dindar olarak yaşamıştırç. Amerikan yerlisi, Afrika, Brezilya ve İsviçre kökenli bir aileden gelmektedir.