Bülent Ersoy'a 3 milyon TL değerinde hediye

Gösterişli kıyafetleri ve mücevherleriyle her daim gündemde yerini alan Bülent Ersoy'a 3 milyon TL değerinde 3 ayda yapılan özel tasarım mermer bir çanta hediye edildi.

Bülent Ersoy'a 3 milyon TL değerinde hediye

Türk sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy, abartılı sahne kıyafetleri, gösterişli mücevherleri ve tarzıyla sık sık gündem olmaya devam ediyor. Son olarak Afyonkarahisar'da sahne alan Bülent Ersoy'a 3 milyon TL'lik mermerden yapılma bir çanta hediye edildi.

bulent-ersoya-3-milyon-tl-degerinde-hediye.jpg

YAPIMI ÜÇ AY SÜRDÜ

Çiçek desenli siyah elbisesi, abartılı makyajı ve saçıyla sahnede göz kamaştıran Diva Bülent Ersoy'a edata dudak uçuklatan bir hediye takdim edildi. Sanatçıya dünyanın en kıymetli mermerinden yapılan, Afyonlu ustaların el emeği olan ve üç ayda hazırlığı tamamlanan 3 milyon TL'lik bir çanta hediye edildi. Gösterişli kıyafetleriyle bilene Bülent Ersoy, ağustos ayında Barbie akımına uymaktan geri kalmayarak baştan aşağı pembe giyinmişti.

bulent-ersoya-3-milyon-tl-degerinde-hediye-001.jpg

BÜLENT ERSOY HAKKINDA

Bülent Ersoy, 9 Haziran 1952 tarihinde Malatya’da dünyaya gelmiştir. 1960 yılına kadar Malatya’da yaşamıştır. Daha sonra ailesiyle birlikte İstanbul'a göç etmiştir. Asıl adı Bülent Erkoç’dur. Çok küçük yaşlardan itibaren müzikle ilgilenmeye başlamıştır. Melahat Pars, Rıdvan Aytan gibi üstadlardan ve belediye konservatuarı hocalarından özel dersler almıştır. İstanbul Belediye Konservatuarı'nı tamamlamıştır. Müzikal tecrübelerini geliştirme fırsatı bulmuştur. İlk olarak 1970 yılında Üsküdar Fıstıkağacı’nda dönemin ilk aile gazinolarından birisi olan “Özlem” Aile Gazinosu'nda sahneye çıkarak sahne hayatına başlamıştır. Fikret Torun’un Sunar Konser Bürosu olarak düzenlediği ses yarışmasına katılarak bu yarışmada birinciliği kazanmış ve 1000 lira para ödülünün sahibi olmuştur.