Burcu Güneş Hintli milyarderin teknesinde şarkı söyledi

Başarılı şarkıcı Burcu Güneş Hint milyarder Ravi Ruia ve eşi Madhu'nun özel davetlesi oldu.

Burcu Güneş Hintli milyarderin teknesinde şarkı söyledi

Madhu'nun doğum günü partisine katılan Burcu Güneş 500 milyon dolarlık lüks teknede şarkı seslendirdi. Burcu Güneş, şarkı söyediği anları sosyal medya hesabında takipçileriyle paylaştı. Burcu Güneş oldukça güçlü sesi ve başarısıyla adından sık sık söz ettiriyor. Burcu Güneş, Hint milyarder Ravi Ruia ve ailesinin İstanbul'a demir atan lüks teknesine özel davetli oldu. Ravi Ruia'nın eşi Madhu'nun doğum günü etkinliğinde yer alan ünlü isim sevilen şarkılarını art arda seslendirdi.

burcu-gunes-hinli-milyarderin-teknesinde-sarki-soyledi.jpg

SEVİLEN ŞARKILARII ART ARDA SESLENDİRDİ

Hintli milyarder Ravi Ruia geçen sene Bodrum ve Göcek koylarına yatıyla gelmişti. Ailesiyle tatil yapan Ravi Ruia bu yıl da Türkiye’nin cennet koylarını tercih etti. Şimdilerde lüks teknesiyle İstanbulda olan Ruia, eşi Madhu'nun yaş günü partisine ünlü şarkıcı Burcu Güneşi konuk olarak davet etti. Snob Magazin’de yer alan bir habere göre değerinin 500 milyon doların üzerinde olduğu tahmin edilen ultra lüks yata konuk olarak giden Burcu Güneş sevilen şarkılarını seslendirdi. O görüntülerde davetlilerin Güneş'i hayranlıkla dinlemesi dikkatlerden kaçmadı.

burcu-gunes-hinli-milyarderin-teknesinde-sarki-soyledi-001.jpg

BURCU GÜNEŞ HAKKINDA

Güneş, 12 Ağustos 1975 tarihinde İzmir Alsancak'ta hayata gözlerini açmıştır. Babasının müzikle dolu olan dünyasında küçücük bir çocukken bile her an evdeki veya babasının çalıştığı yerlerdeki müzik provalarında var olabilecek pek çok aktiviteye katılarak ileride kendisinin de bu yolu seçeceğini göstermeye başlamıştır.