Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı bugün boşanıyor

Ünlü teknik direktör Fatih Terim'in kızı Buse Terim ile eşi Volkan Bahçekapılı, 10 senelik evliliklerini bitirme kararı aldı.

Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı bugün boşanıyor

2014'te görkemli bir düğün ile dünyaevine giren Buse Terim ile iş insanı Volkan Bahçekapılı'nın adı son olarak Seçil Erzan davasında gündeme gelmişti. Müşteki Buse Terim vadeli hesabında bulunan 190 bin doları sanık Erzan'a verdiğini ifade etmiş, Volkan Bahçekapılı da “190 bin doları tek seferde verdim. Seçil Erzan şube müdürü olmasaydı, sokaktan geçen biri olsaydı bu parayı vermezdim. Şikayetçiyim” ifedelerini kullanmıştı.

buse-terim-ve-volkan-bahcekapili-bugun-bosaniyor.jpg

İLİŞKİLERİNE BİR ŞANS DAHA VERMİŞLERDİ

2 kızları bulunan ünlü çift, 10 yıllık evliliklerini anlaşmalı olarak bitirme kararı aldı. Buse Terim'in “evlilik birliğinin temelinden sarsılmasını” gerekçe göstererek açtığı anlaşmalı boşanma davası bugün İstanbul 3. Aile Mahkemesi'nde görülecek. Diğer yandan; bir süre önce sosyal medyadan birbirlerini takipten çıkan Terim ve Bahçekapılı'nın ayrılacakları ileri sürülmüştü, çift bu krizi atlatıp ilişkilerine bir şans daha vermeyi tercih etmişti.

volkan-bahcekapili-kimdir.jpg

VOLKAN BAHÇEKAPILI KİMDİR?

Volkan Bahçekapılı, 1984 yılında Trabzon'da dünyaya gelmiştir. Bahçekapılı bir iş adamıdır. Aslen Trabzonlu olan Volkan Bahçekapılı, iş dünyasındaki başarılarıyla olduğu kadar aile bağlarıyla da tanınmaktadır. Ünlü teknik direktör Fatih Terim'in damadı olan Volkan Bahçekapılı, 2014 yılında Terim'in kızı Buse Terim ile dünyaevine girmiştir. Volkan Bahçekapılı, 2 çocuk babasıdır. Ünlü Türk teknik direktör Fatih Terim'in kızı Buse Terim Bahçekapılı 2014 senesinde Volkan Bahçekapılı ile evlenmiştir. Çiftin 2 çocuğu vardır.