Danla Bilic rapçi Çakal’la dudak dudağa görüntülendi

Son olarak oyuncu Kubilay Aka ile ilişki yaşayan sosyal medya fenomeni Danla Bilic, gönlünü rapçi Çakal'a kaptırdı.

Danla Bilic rapçi Çakal’la dudak dudağa görüntülendi

Geçtiğimiz akşam doğum gününü kutlayan Danla Bilic, sevgilisiyle dudak dudağa poz vermeyi de ihmal etmeyerek sosyal medya hesabından paylaştı. YouTube'da yayınladığı makyaj videolarıyla ün kazanan sosyal medya fenomeni Danla Bilic, Kubilay Aka'dan sonra yeni bir ilişkiye adım attı. Ünlü fenomen, gönlünü Çakal adıyla bilinen rapçi Emirhan Çakal'a kaptırdı. Geçtiğimiz gün yeni yaşını kutlayan fenomen, rapçi aşkıyla dudak dudağa poz vermeyi ihmal etmedi.

danla-bilic-rapci-cakalla-dudak-dudaga-goruntulendi.jpg

DUDAK DUDAĞA POZ

Danla Bilic, geçtiğimiz akşam yeni yaşını yakın arkadaşlarının katıldığı bir partiyle kutlamayı tercih etti. Sevgilisini doğum gününde yalnız bırakmayan Çakal ise Danla Bilic ile çektirdiği fotoğrafları Instagram hesabından paylaşarak "İyi doğdun" notunu düştü. Sevgilisinin paylaşımını kendi hesabından tekrar paylaşan Danla Bilic ise "Teşekkür ederim diğer yarım" notunu yazdı. Çift partinin ilerleyen dakikalarında da dudak dudağa poz vererek sosyal medya hesaplarından paylaştı.

danla-bilic-rapci-cakalla-dudak-dudaga-goruntulendi-001.jpg

EMİRHAN ÇAKAL KİMDİR?

Çakal, kimlikteki adıyla Emirhan Çakal, 1 Ocak 2001 tarihinde Bursa'da doğmuştur. Ünlü rapçi, ilkokul, ortaöğretim ve lise eğitimlerini Bursa’da tamamlamıştır. Üniversite eğitimi almamıştır. Lise eğitiminden sonra İstanbul’a taşınarak çalışmaya başlamıştır. Türk rap şarkıcısı ve söz yazarı olan Emirhan Çakal, ünlü olmadan önce butik ve pazarlama işleri ile uğraşmıştır. Kendisi ‘heyceyn’ kullanıcı adıyla bilinen sosyal medya fenomeni Ceyda Yılmazer’in kuzenidir.