Dilan Polat; Allah hesabını soracak

Seneler önce açtığı bir canlı yayında uyuşturucu madde kullandığını itiraf etmesinden ötürü gözaltına alınan Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Dilan Polat; Allah hesabını soracak

Dilan Polat, "Allah kardeşimin gözyaşlarını ve çektiğim acının hesabını merhametsiz kullarından soracak" ifadelerini kullandı. Günlerdir eşi Engin Polat ile kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamasıyla gündem olmaya devam eden Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu, bir canlı yayında uyuşturucu madde kullandığını itiraf edince gözaltına alınmıştı. İşlemlerin hemen sonrasında serbest bırakılan kardeşi Sıla Doğu'ya kavuşan Dilan Polat, yaptığı bir paylaşımda "Allah merhametsiz kullarından hesap soracak" dedi.

dilan-polat-allah-hesabini-soracak.jpg

O 1 GÜNDEKİ KOKUYU ASLA UNUTMAM

Sosyal medya hesabından kardeşleri Sıla Doğu ve Can Doğu'nun birbirine sarıldığı bir fotoğrafı yayınlayan Dilan Polat, "Kimsenin olmasa Can'ın gözyaşlarının hesabını Allah soracak. Kimsenin olmazsa onun yaşadığı korkunun hesabını Allah soracak. Kimsenin olmasa benim çektiğim acının, onu o halde gördüğüm anlarda çektiğim sancının hesabını Allah soracak elbet. Duşa soktum yıkadım her yerini. Üzerine sinen o 1 gündeki kokuyu asla unutmam hiçbir şeyi unutmam. Allah soracak, elbet soracak. Merhametsiz olan kullarına soracak" şeklinde ifadeler kullandı.

dilan-polat-allah-hesabini-soracak-001.jpg

SILA DOĞU KİMDİR?

Sıla Doğu, 6 Mayıs 1996 tarihinde Adana'da dünyaya gelmiştir. Aslen Adanalı olan Sıla Doğu, 1,75 boyunda ve 53 kilo olan Doğu, boğa burcudur. Dilan Polat'ın kız kardeşi olan Sıla Doğu'nun Instagram'da 2 milyondan fazla takipçisi bulunmaktadır. Sıla Doğu, güzellik uzmanı ve dijital medya içerik üreticilği yapmaktadır.