Dilan Polat günler sonra ilk kez görüntülendi! Polat çifti adliyede

Kara Para aklıma, vergi kaçırma, silahlı suç örgütü kurma gibi suçlamalarla tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilan Polat ve Engin Polat çifti günler sonra ilk kez görüntülendi.

Dilan Polat günler sonra ilk kez görüntülendi! Polat çifti adliyede

Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat bugün Küçükçekmece adliyesine getirildi. Kara para aklama, vergi kaçırma, silahlı suç örgütü kurma gibi suçlamalarla Geçtiğimiz günlerde tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilan Polat günler sonra ilk kez adliyede görüntülendi.

BANU PARLAK DAVASINDAN İFADELERİ ALINDI

Alınan bilgiye göre Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat'ın Banu Parlak’ın işyerinin kurşunlanması soruşturmasına ilişkin ifadeleri alındı. Günler sonra ilk kez görüntülenen Dilan Polat herhangi gibi açıklama yapmadı.

Savcıya ifade veren Polat Ailesi daha sonra silahlı saldırıya azmettirmek suçlaması ile Sulh Ceza hakimliğine sevk edildi. Polat ailesinin tutuklanma talebiyle sevk edildiği öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

Dilan Polat ve Banu parlak arasında Geçmişte yaşanan kavga sonrası geçtiğimiz günlerde Banu parlak'ın iş yeri kurşunlanmıştı. Banu parlak iş yerine kurşunlatan kişilerin Polat Ailesi olduğunu iddia etmiş ve şikayetçi olmuştu.