Dilan Polat hakkında gizli dosyalar açığa çıktı! İsmail Saymaz kirli oyunu tek tek ifşa etti

Dilan Polat ve Engin Polat hakkında yürütülen gizli soruşturmada detaylar ortaya çıktı. 4 ayrı suçtan yargılanacaklar.

Dilan Polat hakkında gizli dosyalar açığa çıktı! İsmail Saymaz kirli oyunu tek tek ifşa etti

Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında son dönemlerde kara para aklama ve vergi kaçırma başta olmak üzere bir çok iddia var. Çift hakkında hazırlanan MASAK raporu sonrasında savcılık da soruşturma başlatmıştı. Gizli yürütülen soruşturmada detaylar açığa çıktı. İşte Dilan Polat ve Engin Polat dosyasının detayları…

4 AYRI SUÇTAN YARGILANACAK

Sosyal medya paylaşımları ve lüks yaşamlarıyla dikkat çeken Dilan Polat ve eşi Engin Polat, son günlerin en çok konuşulan isimleri arasında. Çift hakkında çıkan vergi kaçakçılığı, kara para aklama ve adam vurma gibi ciddi suç iddiaları gündemi sallamaya devam ediyor.

Dilan Polat ve Engin Polat ile ailesi hakkında, suç örgütü kurma ve yönetme, suç örgütüne üyelik, suçtan kaynaklı mal varlığı değerlerini aklama ve Vergi Usul Kanunu'na muhalefet olmak üzere toplamda 4 ayrı suçtan soruşturma başlatıldı.

SORUŞTURMA 3 EKİM’DE BAŞLADI

Sözcü yazarı İsmail Saymaz'ın aktardığı bilgilere göre, bu soruşturma 3 Ekim tarihinde başladı ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülüyor. Ancak dosya nedeniyle gizli tutulduğu için detaylar hala netlik kazanmış değil.

Soruşturma kapsamında, Dilan ve Engin Polat'ın örgüt liderliğiyle suçlandığı ve 17 şüphelinin adının geçtiği belirtiliyor. Ayrıca, Vergi Usul Kanunu'na muhalefet suçlaması da dosyaya eklenmiş durumda.

İddiaların detayları soruşturma sonucunda gün yüzüne çıkacakken, kamuoyu bu davalı gelişmeleri yakından takip ediyor.