Dilan Polat sonrası Rabia Toprak hakkında da şok iddialar

Dilan Polat'ın Kara Para aklama vergi kaçırma ve suç örgütü kurma gibi suçlardan tutuklanması sonrası bir sosyal medya fenomeni hakkında daha benzer iddialar gündeme geldi.

Dilan Polat sonrası Rabia Toprak hakkında da şok iddialar

Dilan Polat ve Engin Polat'ın tutuklanması sonrası sosyal medya fenomenleri adeta mercek altına alındı. Son günlerin konuşulan isimlerinden biri de Rabia Toprak oldu. 3 yıl önce Bir köy evinde yaşayan ve sosyal medya hesabından burada çektiği videoları paylaşan Rabia Toprak'ın Bu süre içindeki değişimi dikkatlerden kaçmadı.

DUBAİ'YE GİTTİKTEN SONRA TEKSTİL ATÖLYESİ KURMUŞ

İddiaya göre Rabia Toprak, sosyal medyada fenomen olduktan sonra Dubai'ye gitti. Dubai'den döndükten sonra bir tekstil atölyesi kuran Rabia Toprak Sonrasında da lüks bir hayat yaşamaya başladı. Sosyal medya hesabından şatafat ile hayatını paylaşan Rabia Toprak'ın son dönemlerde gündemde olan diğer fenomenler gibi Umre fotoğraflarını ve namaz fotoğraflarını da paylaşması dikkat çekti.

PAYLAŞIMLARINI SİLMEYE BAŞLADI

Rabia Toprak hakkındaki diğer bir iddia ise hakkında gündeme gelen iddiaların ardından sosyal medya hesabından yaptığı lüks hayat paylaşımlarını silmesi oldu.