Dilan Polat tedavisi olmayan bir hastalığa yakalandı

Hakkında çıkan iddialar sonrası zor günler geçiren Dilan Polat, Lupus hastalığına yakalandığını söyleyerek gözyaşlarına hakim olamadı.

Dilan Polat tedavisi olmayan bir hastalığa yakalandı

Dayanılmayacak ağrıları olduğundan dile getiren Dilan Polat, hastalığın tedavisi olmadığını da sözlerine ekledi. Son zamanlarda eşi Engin Polat ile haklarında kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamalarıyla çok konuşulan Dilan Polat, Lupus hastalığına yakalandı. Ağlayarak hastalığını anlatan ünlü isim, tedavisinin olmadığını ve dayanılmaz ağrıları olduğunu dile getirdi.

dilan-polat-tedavisi-olmayan-bir-hastaliga-yakalandi.jpg

“ALLAHIM BANA YARDIM ET”

Sosyal medya hesabından test sonucunu yayınlayan Dilan Polat, "Pozitif Lupus hastası olduğumu öğrendim. Biliyordum hasta olduğumu hissediyordum. Düzenli kortizon ve tahlil yaptırmam gerekiyormuş. Önümde uzun bir yol var. Allah'ım yardım et bana ağrılarımdan yürüyemiyorum" dedi.

dilan-polat-tedavisi-olmayan-bir-hastaliga-yakalandi-001.jpg

KELEBEK GİBİ KALBİM VAR

Daha sonra ağladığı bir fotoğrafı takipçileriyle paylaşan Dilan Polat, "Kelebek gibi kalbim var beni. Vücudumda da kelebek hastalığı başlamış meğerse anlamıştım. Ağrılarımdan biliyordum zaten ara ara böbreğime vuran ağrı da beni rahatsız etmeye başlamıştı. İnsan sağlığı ne kadar önemli. Stres üzüntü ne büyük problem vücudumuza. Yapmayın stres demeyeceğim size çünkü elinizde değil biliyorum ama sizi bu raddelere getiren herkesi Allah'a havale edin. Allah çok büyük. Tedavisi olan bir hastalıkta değil sadece bastırabiliyorlar. Ömür boyu vücutta. Şimdi kafam çok karışık vücudum ağrıyor çok ağrıyor dayanılmayacak ağrılarım var. Umarım kontrol altına alınır ve umarım ağrılarım geçer. Sizi çok seviyorum. Kendinize çok sağlıkla bakın" şeklinde ifadeler kullandı.