Dilan Polat ve Engin Polat neden gözaltına alındı?

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin gözaltına alınma görüntüleri sosyal medyaya bomba gibi düştü. Peki Dilan Polat ve Engin Polat neden gözaltına alındı? Tutuklanacak mı?

Dilan Polat ve Engin Polat neden gözaltına alındı?

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat son günlerde güzellik merkezleri ve Kuyumculuk dükkanları üzerinden vergi kaçırdıkları iddiaları ile gündemdeydi. Çift hakkında kara para aklama iddiaları da bulunuyordu. Sabaha karşı Dilan Polat ve Engin Polat çiftine operasyon gerçekleştirildi. İstanbul merkezli 6 ilde yapılan operasyonda 30 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Aralarında Dilan Polat Engin Polat Sıla Doğu ve Kürşat Polat'ın da olduğu birçok kişi gözaltına alındı.

DİLAN POLAT VE ENGİN POLAT NEDEN GÖZALTINA ALINDI?

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin 15 şirketinde Geçtiğimiz günlerde arama yapılmıştı. Ayrıca Engin Polat'ın babasının bahçesinde de Arama yapıldığı Dün ortaya çıkmıştı. Gazetecilerin iddiasına göre Dilan Polat ve Engin Polat suç delillerini gizleme şüphesiyle gözaltına alındı. Haklarında yürütülen soruşturmada delilleri karartmaya çalıştıkları iddia edilen çiftin bugün tutuklanması bekleniyor.