Dilan Polat yardımcısı Şule'nin geri geldiğini açıkladı

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın yardımcısı söyle işten ayrılmıştı. Az önce sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Dilan Polat Şule'nin geri geldiğini duyurdu.

Dilan Polat yardımcısı Şule'nin geri geldiğini açıkladı

Dilan Polat, sosyal medya paylaşımları ile ve son dönemlerde kara para aklama iddiaları ile konuşulmaya devam ediyor. Uzun yıllardan beri yanında çalışan Şule ile yollarını ayırdığını Dün açıklayan Dilan Polat bugün yaptığı paylaşımla şaşkınlık yarattı. Peki Dilan Polat'ın yardımcısı Şule geri mi geldi?

DİLAN POLAT'IN YARDIMCISI GERİ DÖNDÜ

Dilan Polat dün sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Uzun yıllardan bu yana yanında çalışan yardımcısı Şule ve yengesi ile yollarını ayırdıklarını duyurmuştu. Neden böyle bir karar aldığını açıklamayan Dilan Polat bugün be sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaparak herkese şaşkına çevirdi. Dün kardeşinin gözaltına alınması ile derin bir sessizliğe bürünen Dilan Polat'ın kız kardeşi serbest kaldı. Hemen ardından sosyal medya paylaşımlarına başlayan Dilan Polat, Şule'nin de geri döndüğünü duyurdu. Şule ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Dilan Polat “Şulem” notunu düşmeyi de ihmal etmedi.