Dilan Polat’a bir şok daha! Resmen şikayet yağıyor

Dilan Polat ve Engin Polat çifti, kara para aklama iddialarıyla sarsıldı! Bir yandan da çift hakkında müşteri şikayetleri gelmeye devam ediyor.

Dilan Polat’a bir şok daha! Resmen şikayet yağıyor

Son günlerde sıkça adından söz ettiren Dilan Polat ve Engin Polat çifti, kara para aklama iddiaları nedeniyle gündemde. Bu skandalın ardından yaşanan yeni gelişmeler ise olayın boyutunu daha da karmaşık hale getiriyor.

Mahkeme kararı ile çiftin tüm mal varlıklarına el konuldu, ve ailenin tüm üyelerine yurt dışına çıkma yasağı getirildi. Ancak bu olaylarla sınırlı kalmayabilir, çünkü Dilan Polat'ın işlettiği güzellik merkezleriyle ilgili yeni iddialar ortaya çıkmış durumda.

Dilan Polat'a ait ülke genelinde 130'dan fazla şubesinin olduğu güzellik merkezleri, son olaylar sonrasında müşteri kaybetmeye başladı. İnternet sitelerinde bu merkezlere yönelik yoğun şikayetler yer alıyor. Bu şikayetlerin temel nedeni ise merkezlerden paket satın alan kişilerin olaylar sonrasında bu paketleri iade etmek istemeleri. Ancak iddialara göre merkezler, paket iptali konusunda sorun çıkarıyor ve müşteriler bu nedenle mağduriyet yaşayabiliyor.

RESMEN ŞİKAYET YAĞIYOR

Bir müşterinin şikayetinde, "8 seans (2+ kontrol seans) tüm vücut lazer paketi aldım ama aradığımda kaç dakika bekledim ve iptal edemeyeceklerini söylediler. Cayma bedeli 30 gün olmasına rağmen iptal etmediler," ifadeleri yer alıyor.

Başka bir şikayette ise, "Bu güzellik merkezinden birkaç paket aldım ve hepsini nakit parayla ödedim. Kalkıp para ödemedin, ödemen gerekir diyorlar. Yoksa seanslara giremezmişim, ama ben bütün parayı ödedim. Bunlar insanları bu şekilde yanıltıyor, aylardır paramı ödemiyor, seanslarımı yapmıyorlar," deniliyor.

ŞUBELER HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYOR

Bu yaşananlarla birlikte, güzellik merkezleri hizmetlerine devam ediyor. Örneğin, Ataşehir şubesi arandığında hala randevu alınabiliyor. Merkezlerin 09.00-19.00 saatleri arasında hizmet sunduğu da belirtiliyor.

Polat ailesi hakkında şu an dört farklı soruşturma yürütülüyor. Durumun nasıl gelişeceğini ve bu karmaşanın sonucunu beklemeye devam ediyoruz.