Dilan Polat'ı rol model olan Ece Ronay aylık kazancını açıkladı

Sosyal medya fenomeni ve Ece Ronay katıldığı Magazin programında Dilan Polat'ı rol modeli aldığını söyledi. Güzellik Merkezi açan Ece Ronay aylık kazancını da açıkladı.

Dilan Polat'ı rol model olan Ece Ronay aylık kazancını açıkladı

Bir dönem Mehmet Ali Erbil hakkında taciz iddiaları ile gündeme gelen şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Ece Ronay Bugün 2. Sayfa programına katılarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde tutuklanan Dilan Polat'ı kendisine rol model aldığını söyleyen sosyal medya fenomeni bir güzellik merkezi açtığını dile getirdi. Ece Ronay, canlı yayında aylık kazancını da açıkladı.

Dilan Polat'ı rol model aldı

Geçtiğimiz günlerde tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilan Polat'ı rol model olarak Güzellik Merkezi açtığını söyleyen sosyal medya fenomeni ece ronay, şirketi açılı bir sene olduğunu ve hala kuruluş borçlarını ödemeye devam ettiğini dile getirdi. Devasa paralar kazanmadığını da söyleyen sosyal medya fenomeni, “Evim ve arabam vardı onları sattım, kredi çektim. Borçlarıma çalışıyorum. Ece Ronay aylık kazancını açıkladı! Dilan Polat'a ödediği parayı da söyledi: Hayatı bana rol model oldu 1 sene önce evim 3.5 milyon TL değerindeydi, arabam 1.5 milyon TL değerindeydi. Bankadan da o zaman 1 milyon kredi çektim. 6 milyonluk bir yatırım yaptım” dedi.