Dilan Polat’ın gözaltında 3 gündür yemek yemeyi reddettiği iddia edildi

3 gündür emniyette göz altında olan Dilan Polat'ın yemek yemeyi reddettiği ve hastaneye sevk edilmek istediği iddia edildi.

Dilan Polat’ın gözaltında 3 gündür yemek yemeyi reddettiği iddia edildi

Ünlü isimler Dilan Polat ve eşi Engin Polat, kara para aklama dahil bir dizi suçlama ile 3 gündür gözaltında tutuluyor. İkilinin, mail order yöntemiyle büyük vurgunlar yaptıkları iddia ediliyor. Bu süreçte Dilan Polat'ın emniyette hiçbir şey yemediği ve sadece kahve içtiği ortaya çıktı. Kardeşi Sıla Doğu ise yalnızca tost yemeyi tercih ediyor.

Gözaltına alınan Dilan Polat ve Engin Polat'ın henüz ifadesi alınmış değil. İddialara göre, polisler bu süre zarfında evrak toplama işlemini sürdürüyor ve Polat çiftini bekletiyor.

Dilan Polat'ın sağlık durumuyla ilgili endişeler bulunuyor. İddialara göre, hasta olduğunu belirten Dilan Polat, emniyette hastaneye sevk edilmek istendi, ancak incelemeler tamamlanana kadar sevk işlemi ertelendi.

Ayrıca, Dilan Polat'a ait bir şirketin Ankara şubesini işleten Mustafa Özalp, 1 milyon 800 bin lira tutarındaki parayı Polat'ın nişanlısı Kübra Doğan'ın hesabına aktararak el konulmasını engellemeye çalıştı. Banka personelinin dikkati sayesinde para kaçırma girişimi önlendi.

Bu gelişmelerin ardından soruşturma kapsamında Ankara'da 4 şüpheli daha gözaltına alındı ve toplam gözaltı sayısı 24'e yükseldi. Kara para aklama ve örgüt kurma gibi ciddi suçlamalarla ilgili soruşturma devam ediyor.