Dilan Polat’ın kardeşi Sıla Doğu'nun ifadesi ortaya çıktı

Uyuşturucu madde kullandığını itiraf ettiği için ekipler tarafından gözaltına alınan adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu'nun ifadesi gün yüzüne çıktı.

Dilan Polat’ın kardeşi Sıla Doğu'nun ifadesi ortaya çıktı

Aylık kazancının 80 bin TL olduğunu ifade eden Sıla Doğu, maddeleri ne zaman ve nereden aldığını hatırlamadığını dile getirdi. Canlı yayın yaparken uyuşturucu madde kullandığını itiraf eden Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu, iki gün önce polisler tarafından gözaltına alındı. Evinde 21 adet uyuşturucu ve uyarıcı sentetik hap, 3 adet uyuşturucu ve uyarıcı hap, 1 gram uyuşturucu ve uyarıcı kokain ele geçirilen Sıla Doğu, işlemlerin ardından tahliye edildi. Sıla Doğu ifadesinde aylık kazancının 80 bin TL olduğunu ve kullandığı maddeleri nereden ve ne zaman aldığını hatırlamadığını söyledi.

dilan-polatin-kardesi-sila-dogunun-ifadesi-ortaya-cikti.jpg

AYLIK KAZANCI 80 BİN TL

Master Haber'de yer alan bir habere göre, 2021 yılında yaptığı canlı yayında uyuşturucu madde kullandığını bağıra bağıra söyleyen Sıla Doğu, ifadesinde "Kokaini ne zaman ve nereden aldığımı hatırlamıyorum" şeklinde konuştu. Doğu kimlik doğrulamasında aylık kazancının 80 bin TL olduğunu, ev kirasının da 45 bin TL olduğunu dile getirdi. Güzellik merkezinden gelir elde ettiğini söyleyen Sıla Doğu, uyuşturucu maddeyi bir ay önce yurt dışından satın aldığını ifade etti.

dilan-polatin-kardesi-sila-dogunun-ifadesi-ortaya-cikti-001.jpg

EVDE BULUNAN HAPLARIN ÇALIŞANA AİT OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Uyuşturucu madde kullandığını itiraf ettiğini videonun 2021 çekildiğini ve ertesi gün hemen sildiğini dile getiren Sıla Doğu, evinde bulunan maddelerle ilgili de ifade everdi. Sıla Doğu, evinde bulunan hapların evinde çalışan E. isimli bir kişinin A. isimli kızına ait olduğunu ve kişilerin 3 ay önce ülkeden sınır dışı edildiğini iddia etti.