Ebru Yaşar yeni şarkısıyla müzik piyasasında bomba etkisi yarattı

Yaz boyunca yoğun bir konser maratonu bulunan Ebru Yaşar, yeni single çalışması Kehribar ile müzik listelerinde bomba etkisi yarattı.

Ebru Yaşar yeni şarkısıyla müzik piyasasında bomba etkisi yarattı

Ebru Yaşar'ın Burak Bulut ile düeti ilk 3 günde milyonlarca dinlenmeye ulaşarak büyük bir rekor kırdı. Güçlü sesi ve yorumuyla geniş bir hayran kitlesi bulunan Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar, Burak Bulut ile düet yaptı. İki ünlü isimin Kehribar adındaki şarkısı kısa sürede milyonlarca izlenmeye ulaşarak müzik piyasasını adeta altüst etti.

ebru-yasar-yeni-sarkisiyla-muzik-piyasasinda-bomba-etkisi-yaratti.jpg

DİNLENME REKORU KIRILDI

Söz ve müziği Burak Bulut'a ait olan parçaya Ecem Gündoğdu yönetmenliğinde Maslak'ta klip çekimi gerçekleştirildi. Slow şarkılardaki güçlü yorumuyla kendine hayran bırakan Ebru Yaşar, Burak Bulut ile seslendirdiği Kehribar şarkısıyla da dijital platformlarda adeta bomba etkisi yarattı. İki ünlü ismin şarkı ve klibi ilk 3 günde milyonlarca dinlemeye ulaşırken sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.

ebru-yasar-yeni-sarkisiyla-muzik-piyasasinda-bomba-etkisi-yaratti-001.jpg

EBRU YAŞAR KİMDİR?

Kürt kökenli Ağrılı memur bir ailenin çocuğu olarak 8 Ağustos 1977'de Ankara'da dünyaya gelmiştir. Liseyi bitirdikten sonra İstanbul'a gelmiştir ve müzik hayatına başlamıştır. İTÜ Türk Sanat Müziği Bölümü'nden mezun olmuştur. 1995 yılının Mayıs ayında Ebru Yaşar Bu Sahilde adlı ilk albümünü Burhan Çaçan'ın şirketinden piyasaya sürmüştür. İkinci klip "Vurulur Düşlerim" şarkısına çekilmiştir. 1999 yılının Şubat ayında İbrahim Tatlıses'in yardımıyla Ebru Yaşar "Seni Anan Benim İçin Doğurmuş" adlı şarkısını çıkarmıştır. Bu şarkı Türkiye genelinde büyük bir etki yaratmıştır ve sanatçı kendini Türk müzik piyasasında kanıtlamıştır.