Esra Erol programında şok eden anlar yüz milyonda bir olay gerçekleşti

Esra Erol'da programında tıp tarihinde yüz milyonda bir yaşanan şok edici bir olay yaşandı.

Esra Erol programında şok eden anlar yüz milyonda bir olay gerçekleşti

Yaşadığı yasak aşkından ikiz bebekleri adam, yapılan DNA testinde sadece bebeklerden bir tanesinin babası olduğu ortaya çıktı. ATV ekranlarının fenomen programı Esra Erol'daya başvuran Betül Yurulmaz, eşi Veysel Yurulmaz'ın kendisini aldattığını ifade ederek yardım talebinde bulundu. 3 sene önce Batman'dan İstanbul'a çalışmak için gelen Veysel Yurulmaz, daha önce birlikte olduğu Özge isimli bir şahısla ikiz bebeklerinin olduğu ortaya çıktı. Eşinden boşanarak Özge'ye sahip çıkacağını dile getiren Veysel'in bebeklerine DNA testi yapıldı. Test sonucunda ise Veysel sadece ikizlerden birinin babası olduğu ortaya çıktı.

esra-erol-programinda-sok-eden-anlar-yuz-milyonda-bir-olay-gerceklesti.jpg

BOŞANMAK İÇİN TEK ŞARTI DNA TESTİ

Veysel Yurulmaz, 3 sene önce Batman'dan İstanbul'a çalışmak için gelmiş ve bir süre sonra ise Özge isimli kadından ikiz bebekleri olduğu bilgisi edinilmişti. Taraflar günlerce Esra Erol'da programında yüzleşmeye devam etti. Veysel, ikizlerinin annesi Özge ile olan birlikteliğine sahip çıkarak, 13 senelik eşi Betül'den boşanmak istediğini dile getirdi. Betül'ün ise boşanmak için tek bir şartı bulunuyordu. O da ikiz bebeklere DNA testi yapılması oldu.

esra-erol-programinda-sok-eden-anlar-yuz-milyonda-bir-olay-gerceklesti-001.jpg

YÜZ MİLYONDA BİR

İkiz bebeklerini "Bu işin içine sokmak istemiyorum" şeklinde konuşan Özge, ilk önce DNA testini yaptırmayı kabul etmese de sevgilisi Veysel'in Betül'den boşanması için ikiz bebeklere DNA yapılmasını kabul etti. Veysel ve ikiz bebeklere yapılan DNA testi sonucunda, Veysel ikizlerden yalnızca birinin babası olduğu ortaya çıktı. Tıp dünyasında hayrete karşılanan bu olayın yüz milyonda bir yaşandı bilgisi edinildi.