Ezgi Eyüboğlu ile Furkan Palalı ilk kez görüntülendi!

Güzelliğinin yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündem olan güzel oyuncu Ezgi Eyüboğlu, meslektaşı Kaan Yıldırım ile 3 yıl evli kalmasının ardından 2019'da boşanmış bu ayrılığın sonrasında Oğulcan Engin ile yaşadığı aşkla magazin gündeminde yer almıştı.

Ezgi Eyüboğlu ile Furkan Palalı ilk kez görüntülendi!

Uzun bir süredir özel hayatında sessiz kalmayı tercih eden Ezgi Eyüboğlu, sürpriz bir aşka başladı. Ezgi Eyüboğlu ile Furkan Palalı aşkı en sonunda görüntülendi.

ezgi-eyuboglu-ile-furkan-palali-ilk-kez-goruntulendi.jpg

AMSTERDAM’DA BAŞ BAŞA ROMANTİK TATİL

Evlilik haberi beklerken ayrılık kararı alan Ezgi Eyüboğlu ile Oğulcan Engin, herkeste şaşkınlık yaratmıştı. Uzun süredir özel hayatında sessizliğini korumayı tercih eden Ezgi Eyüboğlu, aradığı buldu gibi görünüyor. Güzel oyuncu, son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Fikret Fekeli karakteriyle akıllara kazınan Furkan Palalı ile yeni bir aşka yelken açtı. Ezgi Eyüboğlu ile Furkan Palalı aşkı ise havalimanında belgelendi. Ünlü çift, Amsterdam'da baş başa romantik bir tatil yaptı. Çift, sosyal medya hesaplarından renkli karelerini takipçilerinin beğenisine sunmayı ihmal etmedi. Çiftin birlikte bir karelerini yayınlamaması sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı.

ezgi-eyuboglu-ile-furkan-palali-ilk-kez-goruntulendi-001.jpg
“ÇOK YAKIŞIYORLAR”

Ezgi Eyüboğlu ile Furkan Palalı çifti tatil dönüşü ilk kez objektiflere yansıdı. MuhabirOnline tarafından yayınlanan görüntüler sosyal medya ve magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü çifte; 'Aşk yaramış', 'Çok yakışıyorlar' şeklinde bir çok yorum yapıldı.