Fatih Ürek satmak istediği villasının fiyatını duyunca büyük şok yaşadı

Ünlü sanatçı Fatih Ürek, Bodrum'daki 5 katlı malikanesini satma kararı aldı. Canlı yayında malikanesinin değerinin 102 milyon TL olduğunu duyan Fatih Ürek büyük şok yaşadı.

Fatih Ürek satmak istediği villasının fiyatını duyunca büyük şok yaşadı

Yoğun bir iş temposu olan ve yaz aylarını Bodrum'da geçirmeyi tercih eden sanatçı Fatih Ürek, 5 katlı malikanesini satmaya karar verdi Bodrum'un girişinde bulunan malikanesinin artık kendisine büyük geldiğini ifade eden sanatçı evin değerinin 102 milyon olduğunu duyunca adeta dudağı uçukladı.

fatih-urek-satmak-istedigi-villasinin-fiyatini-duyunca-buyuk-sok-yasadi.jpg

EŞYALARLA BİRLİKTE VEREBİLİRİM

TV8 ekranlarının sevilen magazin programı 2. Sayfa’ya konuk olan Fatih Ürek, "Ev çok büyük ve bana artık külfet gelmeye başladı. Bu ev tam 5 katlı, 800 metrekare. Alt katta 4 odada var son katta da suit bir yatak odası. Komşularım da çok ünlü. Evimin olduğu bölge tam Bodrum'un girişi ve çok değerli. Evin değeri 102 milyon TL. Bu fiyatı ben de bilmiyorum. Ben, bana söyleneni söyledim size. İnşallah satılır, Türk lirası halini bilmiyordum. Eşyalarla birlikte verebilirim. Pazarlık payı da vardır. Biz kalabalık bir aile değiliz, ben kalabalık bir aileyle oturmak istedim ama olmadı" ifadelerini kullandı.

fatih-urek-satmak-istedigi-villasinin-fiyatini-duyunca-buyuk-sok-yasadi.jpeg

EVİN MASRAFI ÇOK

Evin yıllık masrafının çok fazla olduğunu dile getiren Fatih Ürek, "Bu evin masrafı da çok ben her sene 100-200 bin lira harcıyorum. Satılırsa çalışmam otururum, keyfi işlere giderim. Çünkü artık çok yoruldum. İstanbul'da kalacağımı zannetmiyorum. Bodrum'da her yere ev yapmışlar ama orada altyapı yok. Ben bu isteyerek almadım. Birtakım kumpaslarla almak zorunda kaldım. İki kere evin parasını ödedim. Çok uğraştırdı beni ve ben buranın parasını alın teriyle ödedim. Ben malımı satmayı sevmem ama küçülmek zorundayım” dedi.