Flaş flaş Dilan Polat’ın kardeşi Sıla Doğu serbest bırakıldı

Canlı yayında uyuşturucu madde kullandığını itiraf ettikten sonra hakkında başlatılan soruşturma kapsamında polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Sıla Doğu’nın serbest bırakıldığı iddia ediliyor.

Flaş flaş Dilan Polat’ın kardeşi Sıla Doğu serbest bırakıldı

Dilan Polat’ın kız kardeşi Sıla Doğu, sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında uyuşturucu madde kullandığını itiraf etmiş ve bu olay kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulan konusu olmuştu. Kısa sürede sosyal medyada yayılan olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Başlatılan soruşturma kapsamında evine operasyon düzenlenen Sıla Doğu, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı ve bugün Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Sıla Doğu’nun serbest bırakıldığı iddia ediliyor.

CANLI YAYINDAKİ İTİRAFI SONRASI GÖZALTINA ALINDI

Sıla Doğu, sosyal medya hesabından açtığı canlı yayında uyuşturucu madde kullandığını itiraf etmişti. Kısa sürede sosyal medyada büyük yankı uyandıran bu itiraf gündemin en çok konuşulan konusu olmuştu. Dilan Polat’ın kardeşi Sıla Doğu’nun uyuşturucu madde itirafının ardından polis ekipleri harekete geçti ve hakkında soruşturma başlatılan Doğu, ekipler tarafından gözaltına alınarak ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

flas-flas-dilan-polat-in-kardesi-sila-dogu-serbest-birakildi.jpg

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan Sıla Doğu’nun evinden uyuşturucu ve uyarıcı madde çıktığı bilgisi de gündemde yer almıştı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Sıla Doğu, bugün adliyeye sevk edildi.

flas-flas-dilan-polat-in-kardesi-sila-dogu-serbest-birakildi-001.jpg

SERBEST KALDI İDDİASI

Bugün Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği öğrenilen Sıla Doğu’nun çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldığı iddiaları gündemde. Konuyla ilgili ‘MagazineKuş’ adlı bir sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ‘Sıla Doğu serbest bırakıldı’ iddiası yer aldı. Sosyal medyada yer alan magazin sayfasında Sıla Doğu’nun nöbetçi savcılığa sevk edildiği ve mahkeme sonucu serbest bırakıldığı öne sürüldü. Ayrıca bu bilginin Dilan Polat’tan teyitli olduğu notu da eklendi.