Gucci'nin ünlü modeli terör örgütüne katıldı

Azerbaycan'ın Karabağ'daki üstünlüğünü sindiremeyen Ermeni silahlı çeteler, bölgede terör faaliyetlerine başlamak üzere bir grup kurdu.

Gucci'nin ünlü modeli terör örgütüne katıldı

Dünyaca ünlü moda devi Gucci'nin reklam yüzlerinden ola Ermeni model Armine Harutyunyan da Ermeni terör örgütüne katılmaya karar verdi. Elinde silahıyla poz veren terör örgütü üyesi Harutyunyan, Azerbaycan'a saldıracaklarını söyledi. Azerbaycan tarafından Karabağ'da büyük bir yenilgiye uğratılan ve işgal ettiği topraklardan atılan Ermenistan, bölgedeki provokasyonlarını devam ettiriyor. Son olarak bölgede bulunan Ermeni silahlı çeteler Azerbaycan'a karşı mücadele edeceklerini bildirdi. Bir de terör örgütü kuran çetelere dünyaca ünlü moda markası Gucci'nin reklam yüzlerinden Ermeni model Armine Harutyunyan da katıldı.

guccinin-unlu-modeli-teror-orgutune-katildi.jpg

EYLEM YAPACAKLARINI AÇIKLADI

Moda dünyasının bir dönem gündeminde sık sık yer alan Ermeni model Harutyunyan, Ermeni terör örgütüne katılmaya karar verdi. Atış talimi yaptığı esnada kameralara poz veren Harutyanyan, terör örgütünün kanalına verdiği röportajında Azerbaycan'a saldıracaklarını dile getirdi. Aralarında PKK'lı ve Asala'lı teröristlerin de yer aldığı Ermeni terör örgütü, Karabağ'da terör eylemleri yapacaklarını alenen duyurdu.

guccinin-unlu-modeli-teror-orgutune-katildi-001.jpg

ARMİNE HARUTYUNYAN KİMDİR?

23 yaşında olan Armine Harutyunyan, defiledeki diğer tüm modellerden daha fazla dikkat çekmeyi başardı. Ermeni olan Harutyunyan Yerevan'da dünyaya gelmiştir. Dedesi Khachatur Azizyan da ülkesinin önde gelen sanatçılarından biridir. Armine de onun izinden gitti ama dedesi gibi ressam olmak yerine illüstratör ve grafik tasarımcı olmayı tercih etmiştir. Genç modelin annesi ise bir doktordur.