Gülben Ergen’e gelen Dilan Polat yorumu dikkat çekti

Gülben Ergen annesiyle birlikte "Bugün de en istediği yerdeyiz" notuyla Eyüp Sultan'a gittiği anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Gülben Ergen’e gelen Dilan Polat yorumu dikkat çekti

Başı örtülü pozunu duygusal sözlerle yayınlayan Gülben Ergen kendisine gelen Dilan Polat yorumunu ise anlamlandıramadı. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Gülben Ergen Dünya Kız Çocukları Günü'nü annesiyle geçirdiği anları paylaşarak kutladı. "Annemi bu hayatta en sevdiğine, Mekke’ye Medine’ye götürebildim çok şükür. Bugün de en istediği yerdeyiz Eyüp Sultan" ifadelerini kullanan Gülben Ergen Eyüp Sultandan bazı anlarını yayınladı. Başı örtülü şekilde Eyüp Sultan'da annesiyle dua edip, dolaşan Gülben Ergen'nin gönderisi yorum yağmuruna tutuldu.

gulben-ergene-gelen-dilan-polat-yorumu-dikkat-cekti.jpg

“DİLAN POLATLA ARANIZ İYİYDİ”

Şarkıcı gelen bir yoruma şaşırdı kaldı ve daha fazla sessizliğini koruyamadı. Bir sosyal medya kullanıcısı Gülben Ergen'e Dilan Polat'a yapılan suçlamalara göndermede bulunarak "Dilan Polat'la aranız iyi idi enerciiiii gönderip duruyordunuz" yorumunu yaptı. Gülben Ergen bu yoruma sessiz kalamadı ve "Bu videoya bakıp bunu yazabilmek ne ağır bi ruh hali kim bilir" sözleriyle tepki gösterdi.

gulben-ergene-gelen-dilan-polat-yorumu-dikkat-cekti-001.jpg

GÜLBEN ERGEN HAKKINDA

Gülben Ergen, 25 Ağustos 1972'de İstanbul'un Erenköy semtinde hayata gözlerini açmıştır. Erenköy Kız Lisesi orta okul bölümünü tamamladıktan sonra Kadıköy Ticaret Lisesi'nden mezun olmuştur. Liseyi tamamladıktan sonra mankenliğe adım atmıştır 1987 yılında Hürriyet gazetesinin düzenlediği Sinema Yıldızı Yarışması'nda ikincilik elde etmiştir.